Άπαντες πλην Μάντζη στη διάθεση του Φεράντο

Μετά την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος σε βάρος του Πανσερραϊκού,
η προσοχή, πλέον, των παικτών του Βόλου στρέφεται αποκλειστικά στο αυριανό παιχνίδι (19.30) με τον Παναθηναϊκό στο Πανθεσσαλικό στάδιο, τελευταίο για τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ, στο οποίο οι «κυανέρυθροι» θα επιδιώξουν να επιστρέψουν στις νίκες, απέναντι σε έναν φορμαρισμένο αντίπαλο, που παραμένει αήττητος τις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές (δύο νίκες και δύο ισοπαλίες).
Ο Χουάν Φεράντο έχει δουλέψει με τους παίκτες του πάνω στο πλάνο που θα ακολουθήσει η ομάδα για να πάρει το νικηφόρο αποτέλεσμα κόντρα στον Παναθηναϊκό και σε σχέση με το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Πανσερραϊκό, αναμένεται να επιστρέψουν στο βασικό σχήμα οι Μελίσσας, Ντεντάκης, Φεράρι, Δημόπουλος, Ζοάο, Τόρες και Γέντρισεκ.
Στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό αποβλήθηκε στην παράταση ο Βασίλης Μάντζης, ο οποίος θα εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής και δεν θα παίξει κόντρα στον Παναθηναϊκό. Άλλα αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τους «κυανέρυθρους», καθώς επιστρέφει και ο Έρικ Γέντρισεκ, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του από το παιχνίδι με τον Αστέρα.
Η προετοιμασία ολοκληρώνεται σήμερα το μεσημέρι και στη συνέχεια ο Χουάν Φεράντο θα ανακοινώσει τα ονόματα των παικτών που θα συμπεριληφθούν στην αποστολή.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις