Football League: Καλαμάτα-Τρίκαλα ανοίγουν την αυλαία της 11ης αγωνιστικής

Στην Καλαμάτα διεξάγεται σήμερα το πρώτο παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής της Φούτμπολ Λιγκ. Η «Μαύρη Θύελλα» υποδέχεται τον πρωτοπόρο ΑΟ Τρίκαλα (ΕΡΤ 3), σ’ ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, στο οποίο και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους. Τα Τρίκαλα για να παραμείνουν μόνα στην κορυφή και η Καλαμάτα για να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.
Η ομάδα του Περικλή Αμανατίδη προέρχεται από τέσσερις σερί νίκες που την εδραίωσαν στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Από την άλλη η ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη έχει πολύ καιρό να γευτεί τη χαρά της νίκης και συγκεκριμένα από την 4η αγωνιστική (19/10) όταν και είχε επικρατήσει του Ιωνικού με 1-0. Από εκείνο το παιχνίδι και μετά η «Μαύρη Θύελλα» μετρά πέντε ήττες και μία ισοπαλία.
Τα υπόλοιπα παιχνίδια του προγράμματος διεξάγονται αύριο Κυριακή και το ματς που ξεχωρίζει είναι αναμφίβολα αυτό ανάμεσα στην 4η της κατάταξης Καβάλα και στον δεύτερο Ιωνικό, το οποίο θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ 3. Αναλυτικά το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής στη Φούτμπολ Λιγκ:
Σάββατο 7/12
Καλαμάτα-Τρίκαλα
Κυριακή 8/12
Αιγάλεω-Ολυμπιακός
Ιεράπετρα-Θεσπρωτός
Τρίγλια-Διαγόρας
Καβάλα-Ιωνικός
Νίκη-Ασπρόπυργος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις