Με ΝΙΚΗ κόντρα στον Ασπρόπυργο κοιτάζει ψηλότερα (pregame)

Με στόχο το δεύτερο συνεχόμενο νικηφόρο αποτέλεσμα θα παραταχθεί η Νίκη Βόλου απέναντι στον Ασπρόπυργο, στο Δημοτικό Στάδιο της Νεάπολης (8/12, 15:00) για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League. Οι Βολιώτες θέλουν να συνεχίσουν το θετικό σερί που άρχισε με την έλευση του Στάικου Βεργέτη στον πάγκο της ομάδας και να αναρριχηθούν ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα. Η δύσκολη συνέχεια μέχρι το φινάλε του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος, επιβάλλει την κατάκτηση των τριών βαθμών ώστε η Νίκη Βόλου να αγωνιστεί με μεγαλύτερη άνεση τόσο στο εκτός έδρας ματς κόντρα στη Βέροια (12η αγων.), όσο και στο εντός με τα Τρίκαλα.

Ο Στάικος Βεργέτης δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Σεμπάστιαν Καμπαγέρο που δεν κατάφερε να προπονηθεί σε κανονικούς ρυθμούς, ούτε κι αυτή την εβδομάδα, όμως η φαρέτρα του θα είναι γεμάτη καθώς επιστρέφουν οι Ντομίνγκεθ, Παγώνης και Τσιώλης.

Οι διαιτητές

Διαιτητής: Μαυρίδης Θωμάς (Πέλλας)

Βοηθοί: Δεμερτζής Χρήστος (Πέλλας), Γιάντσης Κωνσταντίνος (Ημαθίας)

4ος: Μπουρουζίκας Θωμάς (Λάρισας)

Παρατηρητής: Λιαχούδης Γεώργιος (Μακεδονίας)

Γενική είσοδος 10 ευρώ

Η γενική είσοδος είναι 10 ευρώ. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη μόνο για τα παιδιά κάτω των 12 ετών με απαραίτητη τη συνοδεία τους από κάποιον ενήλικα. Η είσοδος των φιλάθλων της ομάδας μας θα γίνεται αποκλειστικά από τη Θύρα 1. Το εκδοτήριο εισιτηρίων θα ξεκινήσει να λειτουργεί στη 1:30 μ.μ., ενώ την ίδια ώρα θα ανοίξουν και οι θύρες του γηπέδου για την προσέλευση των θεατών. Την ίδια ώρα θα ξεκινήσει να λειτουργεί και το εκδοτήριο εισιτηρίων στη Θύρα 2, στην οποία θα φιλοξενηθούν οι όποιοι εκδρομείς φίλαθλοι της φιλοξενούμενης ομάδας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις