Έτοιμος να υποδεχθεί τον Διαγόρα ο Γ.Σ. Αλμυρού (pregame)

Η 12η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής περιλαμβάνει μαγνησιώτικο ντέρμπι. Σήμερα Κυριακή (3 μ.μ.) στο στάδιο «Αθανάσιος Ραγάζος» θα «κονταροχτυπηθούν» ο Γ.Σ. Αλμυρού με τον Διαγόρα Στεφανοβικείου. Οι δύο ομάδες θέλουν πολύ τους τρεις βαθμούς της νίκης και αναμένεται να καταβάλουν τεράστια προσπάθεια για να τους κατακτήσουν.
Στον Γ.Σ. Αλμυρού φαίνεται να έχει επιστρέψει η ηρεμία. Οι παίκτες που απειλούσαν με αποχή από το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Δία, πείστηκαν να αγωνιστούν και πανηγύρισαν και σπουδαίο «διπλό» με ανατροπή στο σκορ.
Οι «κυανόλευκοι» θα επιδιώξουν σήμερα να δώσουν συνέχεια στις επιτυχίες απέναντι στον Διαγόρα. Βάσει της βαθμολογικής θέσης των δύο ομάδων, ο ΓΣΑ είναι το φαβορί, αλλά μόνο στα «χαρτιά», αφού στα τοπικά ντέρμπι η βαθμολογική θέση των αντιπάλων δεν παίζει ιδιαίτερο ρόλο.
Στον ΓΣ Αλμυρού υπάρχει η απουσία του Πολυμέρου για προσωπικούς λόγους, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Αγιασιώτη που ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα.
Ετοιμοπόλεμοι είναι οι: Κοντογεωργάκης, Χαρχαλάκης, Πατσής, Λάμπος, Αγγελής, Κυριάκος, Παπακώστας, Χολέβας, Καραγεωργόπουλος, Αργυρόπουλος, Ντόντας, Δημηνάς, Ζενούνης, Καναβός, Δερμιτζάκης, Ρακής, Τζαφλέρης, Αϊδής, Αράπης, Αναστασίου, Βουρδάκης, Δήμος, Νικογιάννης, Αρ. Χριστοδουλόπουλος, Γ. Χριστοδουλόπουλος.
Διαιτητής ορίστηκε ο Θανάσης Μπουτσίκος της ΕΠΣ Μακεδονίας με βοηθούς τους Νίκο Κουρμαδιά και Κωνσταντίνο Μαδίτση της ίδιας Ένωσης. Παρατηρητής τους θα είναι ο Γιάννης Κουζάκης της ΕΠΣ Θεσσαλίας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις