Γ. Αλεξίου: Νίκη με Αλμυρό γιατί τα περιθώρια έχουν στενέψει

Ο Γιώργος Αλεξίου, μαζί με τον Αλέκο Κουβελά θα έχουν σήμερα το ρόλο να κοουτσάρουν τον Διαγόρα στο παιχνίδι με τον Αλμυρό, καθώς η διοίκηση της ομάδας του Στεφανοβικείου δεν έχει ακόμη καταλήξει στον αντικαταστάτη του Μιχάλη Ζιώγα στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο Αλεξίου μίλησε στην εφημερίδα «Θεσσαλία» για το ντέρμπι, τονίζοντας ότι θα είναι πολύ σημαντικό για τον Διαγόρα να κρατήσει απαραβίαστη την εστία του: «Μπροστά μας έχουμε ένα τοπικό ντέρμπι με ό,τι ιδιαιτερότητες συνεπάγεται αυτό. Εμείς βρισκόμαστε σε δύσκολη θέση με μόνο μία νίκη σε 11 αγώνες και αυτή τη στιγμή με υπηρεσιακή τεχνική ηγεσία. Όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα τα δώσουμε όλα για το νικηφόρο αποτέλεσμα. Τα περιθώρια έχουν στενέψει για μας και θα παλέψουμε για το «τρίποντο».

Για να τα καταφέρουμε οφείλουμε να κάνουμε τα πάντα για να κρατήσουμε το «μηδέν» στην άμυνα. Στα περισσότερα από τα προηγούμενα παιχνίδια μας πετύχαμε πρώτοι γκολ, αλλά δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε το προβάδισμα. Γι’ αυτό και είναι σημαντικό να διατηρήσουμε ανέπαφη την εστία μας. Αν τα καταφέρουμε πιστεύω ότι θα βρούμε το γκολ μπροστά διότι διαθέτουμε ποιοτικούς παίκτες στη μεσοεπιθετική γραμμή, ενώ είμαστε καλοί και στις στατικές φάσεις».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις