Για πρώτη φορά στην 4η θέση ο Ολυμπιακός Βόλου

Πολύ σπουδαία νίκη χαρακτηρίζεται για τον Ολυμπιακό Βόλου αυτή επί του Αιγάλεω εκτός έδρας, η οποία σημειώθηκε σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος, καθώς υπήρχε κίνδυνος η ομάδα να μείνει πίσω στη βαθμολογία, αν δεν κέρδιζε το ματς.

Πλέον, μετά την επιτυχία με 1-0 στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης», οι «ερυθρόλευκοι» ανέβηκαν στην 4η θέση της κατάταξης της Φούτμπολ Λιγκ, για πρώτη φορά από την αρχή του πρωταθλήματος. Διατήρησαν την επαφή τους από την πρώτη προνομιούχο δυάδα, μετά την ισοπαλία του Ιωνικού στην Καβάλα. Η βαθμολογική διαφορά του Ολυμπιακού από την 2η θέση (από τον Ιωνικό) είναι τέσσερις βαθμοί, ενώ παρέμεινε η διαφορά των οκτώ βαθμών από τον ΑΟ Τρίκαλα που φιγουράρει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις νίκες μετά από τρεις αγωνιστικές, όπου η ομάδα μέτρησε μία ήττα από τη Νίκη και δύο ισοπαλίες με Ιωνικό και Διαγόρα. Είναι σημαντικό το γεγονός πως το βολιώτικο συγκρότημα κατάφερε σε δύο δύσκολα συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια, με Διαγόρα και Αιγάλεω, να πάρει τέσσερις βαθμούς και να παραμείνει εντός του στόχου, που είναι η διεκδίκηση της ανόδου στη Σούπερ Λιγκ 2.

Θα πρέπει να σταθούμε στο γεγονός πως για δεύτερο σερί ματς πρωταθλήματος (και τα δύο εκτός έδρας) ο Ολυμπιακός κράτησε το μηδέν στα μετόπισθεν, ενώ μετά το ντέρμπι με τη Νίκη σε τρία ματς οι «ερυθρόλευκοι» έχουν δεχθεί ένα γκολ κι αυτό από πέναλτι, εφεύρεση του διαιτητή Γκάμαρη στο ματς με τον Ιωνικό.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα η επανεμφάνιση του Ιμπάν Ράντι, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από το γήπεδο στο 68’, χωρίς όμως ο τραυματισμό τους να εμπνέει ανησυχία.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις