Ζαλαώρας: “Τιμή μου που εργάστηκα στη Νίκη Βόλου”

Κανείς δεν γνώριζε τον Γιάννη Ζαλαώρα όταν το καλοκαίρι του 2013 ανέλαβε το πόστο του προπονητή τερματοφυλάκων της Νίκης Βόλου. Ένα χρόνο μετά, άπαντες στο κυανόλευκο στρατόπεδο έχουν να πουν έναν καλό λόγο για τον άνθρωπο που έχτισε τον καλύτερο τερματοφύλακα της Football League για τη χρονιά 2013-14, τον Μανώλη Αποστολίδη, ενώ φέτος θα δούμε το αποτέλεσμα της δουλειάς του με τον Δημήτρη Ταΐρη. Ο μέντορας των πορτιέρο της Νίκης δεν θα είναι φέτος στο πόστο του, όπως ο ίδιος ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού του προφίλ στο Facebook. Αναλυτικά:

“Λένε ότι δεν έχει σημασία ο προορισμός αλλά το ταξίδι.. Εν μέρει συμφωνώ αλλά ο συγκεκριμένος προορισμός ήταν για μένα πολύ ιδιαίτερος..Άνοδος στην Souper League μετά από 48 χρόνια!Μετά από έναν χρόνο πήρα την απόφαση να αποχωρήσω από την ομάδα της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ. Έχω καθαρή τη συνείδησή μου, δεδομένου ότι καθόλη τη διάρκεια που εργάστηκα στην ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό. Έδωσα όλο μου το «είναι» σε αυτό που έκανα, το οποίο σαφώς με έκανε πλουσιότερο σε γνώσεις και εμπειρίες. Η ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ με βοήθησε να φανεί η δουλειά μου. Το αν έκανα σωστά τη δουλειά μου θα το κρίνουν οι άνθρωποι που ήταν κοντά μου. Ταυτίστηκα με την ομάδα και τους οπαδούς. Έκανα την ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ μέρος της καρδιάς μου.. Το δέσιμο μου με την ομάδα δεν ήταν επαγγελματικό, αλλά συναισθηματικό. Όλα έγιναν για μένα τρόπος ζωής. Η ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ για μένα ήταν τρόπος ζωής.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που με πίστεψαν, με στήριξαν και με βοήθησαν μέχρι το τέλος : Tον Πρόεδρο της ομάδας κύριο ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΤΣΗ(Ο οποίος ήταν υλικά και ηθικά άψογος απέναντι μου), την γενική διευθύντρια της ΠΑΕ κυρία ΣΤΕΛΛΑ ΠΑΥΛΟΥ, τον γενικό αρχηγό κύριο ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΚΟΥΦΟΓΙΩΡΓΟ αλλά και τους κυρίους ΕΥΡΙΠΗΔΗ ΤΣΙΜΠΑΝΑΚΟ, ΣΠΥΡΟ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟ, ΝΤΕΛΛΟΠΟΥΛΟ ΖΗΣΗ και ΞΑΝΘΗ Ι., καθώς και όλους τους υπαλλήλους της ΠΑΕ. Τους προπονητές που συνεργάστηκα όλη την χρονιά: ΤΖΑΝΑΒΑΡΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, LOUCIANO DE SOUZA , ΑΛΕΚΟ ΒΟΣΝΙΑΔΗ καθώς και όλους τους τερματοφύλακες που συνεργάστηκα μαζί τους.Τέλος οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους οπαδούς της ομάδας. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου η ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ να πετύχει τους στόχους της την επόμενη αγωνιστική περίοδο στην SUPER LEAGUE. Ήταν ΤΙΜΗ μου που εργάστηκα στην ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ!!!”

O Γιάννης Ζαλαώρας θα συνεχίσει να προπονεί τον Μάνο Αποστολίδη αφού πλέον ανήκει στο τεχνικό τιμ της ΑΕΛ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις