Ο Αργεντινός Ναβαλόν πρώτη μεταγραφή του Ολυμπιακού Β. (photos)

Πλήρη επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του goalpost.gr. Όπως πρώτοι ενημερωθήκατε εδώ, στον Ολυμπιακό Βόλου προπονείται από την Πέμπτη Αργεντινός επιτελικός μέσος, ο οποίος θα αποκτηθεί από τους «ερυθρόλευκους» ύστερα από εισήγηση του προπονητή των «ερυθρολεύκων», Σούλη Παπαδόπουλου. Πρόκειται για τον 24χρονο επιθετικό μέσο Χούλιαν Μαξιμιλιάνο Ναβαλόν, ο οποίος το περασμένο καλοκαίρι ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Διαγόρα Ρόδου, με τον οποίο έλυσε τη συνεργασία του κοινή συναινέσει πριν από λίγες μέρες.

Ο Ναβαλόν γεννήθηκε στην Κόρντομπα της Αργεντινής στις 7/11/1995 και τελευταία του ομάδα πριν έλθει στην Ελλάδα ήταν η Άλτος Χόρνος Ζάπλα της Αργεντινής. Στον Διαγόρα αγωνίστηκε σε τρία παιχνίδια πρωταθλήματος (με Βέροια, Τρίκαλα και ΟΦ Ιεράπετρας) καθώς και σ’ ένα παιχνίδι Κυπέλλου με τη Βέροια.

Ο Σούλης Παπαδόπουλος τον γνωρίζει πολύ καλά καθώς συνεργάστηκε μαζί του, ενώ από τότε που ο 52χρονος τεχνικός αποχώρησε από τον Διαγόρα ο Ναβαλόν δεν ήταν στα πλάνα του Πέτρου Ρουτζιέρη.

Ο Παπαδόπουλος εισηγήθηκε στη διοίκηση την απόκτηση του Ναβαλόν, ο οποίος τις τελευταίες μέρες προπονείται κανονικά με την ομάδα και θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα με την έναρξη του δευτέρου γύρου, όταν θα έχει αρχίσει επίσημα η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου.

Το goalpost.gr βρέθηκε σήμερα στην προπόνηση των «ερυθρόλευκων» που διεξήχθη στο γήπεδο του Σαρακηνού και φωτογράφησε το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, έστω κι αν ακόμη δεν έχει επισημοποιηθεί η απόκτησή του.

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις