Δύσκολο έργο με Καρίτσα για τον Αλμυρό (pregame)

Δύσκολο έργο με αντίπαλο την Α.Ε. Καρίτσας εκτός έδρας έχει σήμερα ο Γ.Σ. Αλμυρού (15.00) απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα, τη στιγμή που οι “κυανόλευκοι” αντιμετωπίζουν πολλά εσωτερικά προβλήματα, με τον Στέλιο Αρσένο να αποχωρεί από την τεχνική ηγεσία την εβδομάδα που διανύουμε.

Στο σημερινό παιχνίδι τον Αλμυρού θα κοουτσάρει ο Φώτης Καραγιώργος, ο οποίος δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Δημηνά.

Δικαίωμα συμμετοχής στο ματς έχουν οι: Κοντογεωργάκης, Χαρχαλάκης, Πατσής, Λάμπος, Αγγελής, Κυριάκος, Παπακώστας, Χολέβας, Καραγεωργόπουλος, Αργυρόπουλος, Ντόντας, Ζενούνης, Καναβός, Αγιασιώτης, Δερμιτζάκης, Ρακής, Τζαφλέρης, Αϊδής, Αράπης, Αναστασίου, Βουρδάκης, Δήμος, Νικογιάννης, Αρ. Χριστοδουλόπουλος, Γ. Χριστοδουλόπουλος. Ωστόσο, είναι άγνωστο αν θα ταξιδέψουν όλοι στην Κατερίνη, αφού κάποιοι σκέφτονται ήδη τον επόμενο σταθμό της ποδοσφαιρικής τους καριέρας.

Το παιχνίδι θα διευθύνει ο Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος με συνεργάτες τους Γιώργο Ταγκαλίδη και Νίκο Αρέστη. Και οι τρεις ανήκουν στην ΕΠΣ Πέλλας. Χρέη παρατηρητή στο ματς αυτό ανατέθηκαν στον Γιώργο Μπάρα της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις