Για τη συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα η Νίκη στη Βέροια (pregame)

Να διευρύνει το σερί των θετικών αποτελεσμάτων θέλει η Νίκη που αντιμετωπίζει σήμερα στις 3:00μ.μ. τη Βέροια, εκτός έδρας. Οι κυανόλευκοι μετρούν τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες στα πέντε τελευταία παιχνίδια, από την προτελευταία θέση έχουν αναρριχηθεί στην 7η και θέλουν τους βαθμούς της νίκης ώστε μπορούν να κοιτάζουν ψηλότερα μία αγωνιστική πριν το φινάλε του πρώτου γύρου.

Η αποστολή της βολιώτικης ομάδας, μόνο εύκολη δεν θεωρείται καθώς η Βέροια είναι μία ομάδα που «χτίστηκε» όχι μόνο για να πρωταγωνιστήσει αλλά για να κατακτήσει μία από τις δύο προνομιούχες θέσεις που οδηγούν στη Super League 2. Βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 18 βαθμούς και θέλει οπωσδήποτε το τρίποντο για να παραμείνει σε τροχιά πρωταθλητισμού.

Χωρίς Ροχάνο και Καμπαγέρο

Στην αποστολή της Νίκης Βόλου που βρίσκεται από χθες στη Βέροια δεν μετέχουν οι Ροχάνο και Καμπαγέρο, ο πρώτος λόγω καρτών και ο δεύτερος λόγω του τραυματισμού στο γόνατο που συνεχίζει να τον ταλαιπωρεί. Στους 18 που ταξίδεψαν στην πρωτεύουσα της Ημαθίας περιλαμβάνεται ο Γιάννης Βοσκόπουλος που ένιωσε καλύτερα στην προπόνηση της Παρασκευής, χωρίς όμως να αποτελεί φαβορί για μία θέση στο βασικό σχήμα.

Η παίκτες που απαρτίζουν την 18μελή αποστολή είναι οι εξής: Αποστολίδης, Παπαδόπουλος, Αλιατίδης, Βοσκόπουλος, Βοσνιάδης, Σ. Κυριακίδης. Κ. Κυριακίδης, Παγώνης, Μπιτσάκος, Μπαλάφας, Τσιώλης, Ιορδανίδης, Ντομίνγκεθ, Γκαρσία, Καπός, Κρουθ, Λίτσιος, Μασκουνιάν.

Επιστροφές και απουσίες στη Βέροια

Ο Κώστας Γεωργιάδης δεν θα έχει στη διάθεσή του για τη σημερινή αναμέτρηση, τέσσερις ποδοσφαιριστές. Οι Σάκης Κανούλας και Μαρσέλο Πέντα κρίθηκαν ανέτοιμοι κι έμειναν εκτός αποστολής. Εκτός πλάνων του τεχνικού της Βέροιας είναι και ο τραυματίας Δήμος Χαντζάρας καθώς και ο Δημήτρης Δήμου που θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής λόγω καρτών. Αντίθετα στην αποστολή επιστρέφουν οι Λεφίδης και Ιωάννου έχοντας αναρρώσει πλήρως από τους τραυματισμούς τους.

Η αποστολή της Βέροιας αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Βοσνιάδης, Τσιμόπουλος, Μαραγκός, Σκαθαρούδης, Μουρατίδης, Ζούρκος Ν., Μεληκιώτης, Ταϊρης, Λεφίδης, Μανιώτης, Ζούρκος Αλ., Σιμόνι, Πασάς, Βεργώνης, Μουχάλης, Πολύζος, Μπλέτσας, Πεταυράκης, Ιωάννου.

Διαιτητές

Τον αγώνα Βέροια – Νίκη Βόλου θα διευθύνει ο Κωνσταντίνος Πουλικίδης από την Ένωση Δράμας. Βοηθοί ορίστηκαν οι Αθανάσιος Δέλλιος (Πέλλας) και Αλέξανδρος Κουφός (Μακεδονίας), ενώ τέταρτος θα είναι ο Διονύσης Στόλης από τις Σέρρες.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις