Επικίνδυνη έξοδος για τη Νίκη κόντρα στη Μελίκη

Στην Ημαθία ταξιδεύει σήμερα, όπου σήμερα στις 17.00 αντιμετωπίζει τη Μελίκη για την 9η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής μπάσκετ. Πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι, αφού η Μελίκη διαγράφει αξιόλογη πορεία μέχρι στιγμής.
Μπορεί να βρίσκεται τρεις βαθμούς πίσω από τη βολιώτικη ομάδα, αλλά αυτή η διαφορά είναι πλασματική, καθώς η Μελίκη έχει κάνει ρεπό, ενώ η Νίκη όχι. Επομένως αν κερδίσει σήμερα τους «κυανόλευκους» θα πλησιάσουν πιο κοντά στις πρώτες θέσεις.
Από την άλλη πλευρά η Νίκη επιθυμεί το αντίθετο. Στις τάξεις της ξέρουν καλά ότι αν καταφέρουν να «δραπετεύσουν» με το ροζ φύλλο στις αποσκευές τους, θα έχουν πραγματοποιήσει σημαντικό βήμα για την άνοδο.
Το έργο των Βολιωτών στην κωμόπολη της Ημαθίας δυσχεραίνουν πιο πολύ οι τραυματισμοί. Ο Γιώργος Παρασκευάς τέθηκε «νοκ άουτ» λόγω του τραύματός του στο γόνατο, ενώ με τράβηγμα αγωνίζεται ο Παναγιώτης Τσώλης, προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα. Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι από την αρχή της χρονιάς η Νίκη στερείται των υπηρεσιών του Μιχάλη Φρουσκλιά που υπέστη ρήξη χιαστού, ενώ ο Γιάννης Καρπέτης έφυγε στο εξωτερικό για επαγγελματικούς λόγους.
Η σύνθεση της Νίκης: Κώστας Σαριμπαλίδης, Άρης Βερτζάγιας, Γιάννης Αναγνωστίδης, Θωμάς Καραγεώργος, Χρήστος Σιμάκης, Γιάννης Καρπέτης, Σάκης Κουτίνας, Άλεξ Ακούνια, Λεωνίδας Κουτσούκης, Παναγιώτης Τσώλης, Ηλίας Σταυροθεόδωρος, Γεράσιμος Δελεντζές, Φώτης Τάσσος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις