Μεταγραφική… βόμβα με Παύλο Μητρόπουλο πυροδοτεί ο Ολυμπιακός Βόλου

Τα νερά της Football League ετοιμάζεται να ταράξει ο Ολυμπιακός Βόλου. Οι «ερυθρόλευκοι» σύμφωνα με πληροφορίες έχουν κάνει πρόταση στον Παύλο Μητρόπουλο, προκειμένου να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Ο Μητρόπουλος θυμίζουμε πως στο παρελθόν, όταν ήταν σε νεαρή ηλικία είχε αποκτηθεί από τον Ολυμπιακό Βόλου την περίοδο 2009-10 (από τον Παναιγιάλειο Αίγιο) και αφού πρώτα αγωνίστηκε στην ομάδα Κ19 του Ολυμπιακού με προπονητή, τότε, τον Αντώνη Μάνδαλο, στη συνέχεια έπαιξε στην πρώτη ομάδα. Αγωνίστηκε σε πέντε ματς στη Β’ Εθνική με τους «ερυθρόλευκους», πανηγύρισε την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ και την επόμενη χρονιά (2010-11) έπαιξε με την φανέλα του Ολυμπιακού σε 15 παιχνίδια στη μεγάλη κατηγορία.

Στον Ολυμπιακό παρέμεινε μέχρι τη διάλυση της ομάδας, με απόφαση της ΕΠΟ το καλοκαίρι του 2011, ενώ έπαιξε και σε δύο ευρωπαϊκά παιχνίδια με τον Ολυμπιακό στο Γιουρόπα Λιγκ (με τη Ραντ Βελιγραδίου).

Στη συνέχεια έπαιξε με τον Παναιτωλικό σε Β’ και Α’ Εθνική, την ΑΕΚ στη Σούπερ Λιγκ (2012-13), πριν πάρει μεταγραφή για τον Πανιώνιο στον οποίο αγωνίστηκε για δυόμιση χρόνια στη Σούπερ Λιγκ.

Έπαιξε έξι μήνες στην Ακρόπολη, ομάδα της Σουηδίας, έξι μήνες στον ΟΦΗ, ενώ από την περίοδο 2017 μέχρι και φέτος αγωνίστηκε στον Λεβαδειακό (δύο χρονιές στη Σούπερ Λιγκ).

Ο Μητρόπουλος είναι 29 χρονών, αγωνίζεται ως «εξάρι», αλλά και ως «οκτάρι» και εφόσον αποκτηθεί από τον Ολυμπιακό οι «ερυθρόλευκοι» θα ενισχυθούν σημαντικά σε μια νευραλγική θέση στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

Άμεσα αναμένονται εξελίξεις στο θέμα…

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις