Θεσσαλική “μονομαχία” με Αναγέννηση Κ. για Ολυμπιακό Β.

Θεσσαλική αναμέτρηση περιμένει τον Ολυμπιακό, ο οποίος σήμερα στις 5 το απόγευμα «μονομαχεί» με την Αναγέννηση Καρδίτσας για την Γ’ Εθνική μπάσκετ. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό του ΕΑΚ Βόλου και η Διοικούσα Επιτροπή μπάσκετ περιμένει την υποστήριξη των φιλάθλων, προκειμένου να οδηγήσουν τους παίκτες του Γιώργου Βλιώρα στη νίκη.
Άλλωστε οι «ερυθρόλευκοι» το αξίζουν και με το παραπάνω αν λάβουμε υπόψη μας και τα επιτυχημένα αποτελέσματα που έχουν το τελευταίο διάστημα. Στις δύο τελευταίες αγωνιστικές μετρούν μόνο νίκες, ενώ και στο βολιώτικο ντέρμπι είχαν πολύ καλή παρουσία παρά την ήττα.
Στα αγωνιστικά το θετικό είναι ότι ο Δημήτρης Καραμήτσος προπονήθηκε τις τελευταίες ημέρες και δείχνει να ξεπερνά το διάστρεμμα που τον ταλαιπώρησε. Οι παίκτες που θα βρίσκονται στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας είναι οι: Γιάννης Ευτυχίδης, Άγγελος Μπράμι, Γιάννης Χροναίος, Θεόδωρος Ίλτσογλου, Φάνης Αγγελοκωστόπουλος, Βασίλης Μπουσκολίτης, Γιώργος Μπεκρής, Βαγγέλης Γιαννίκος, Φώτης Μπουσκολίτης, Αλέξανδρος Μπούρας, Δημήτρης Μπόγδανος, Παναγιώτης Σπανόπουλος, Σταμάτης Σκαμάγκας, Αντώνης Μούμογλου και Δημήτρης Καραμήτσος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις