Αγνοεί τη νίκη στο γήπεδό του ο Διαγόρας

Εξακολουθεί να αγνοεί τη νίκη στο γήπεδό του ο Διαγόρας. Γνώρισε την ήττα, δεύτερη φετινή εντός έδρας, με 1-0 από τον Δία Δίου, στο ντεμπούτο του Στέλιου Αρσένου στον πάγκο της ομάδας του Στεφανοβικείου.

Οι γηπεδούχοι έχασαν αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρουν, δεν το κατάφεραν, για να φύγουμε με σκυμμένα τα κεφάλια από το γήπεδο.

Ο Διαγόρας έχασε ευκαιρίες για γκολ με τους Κυριάκου στο 4’, Κουβελά στο 15’, Ζιάκα στο 20’, για να γίνει το 0-1 στο 38ο λεπτό. Μετά από πλασέ του Μανίκα, ο Πρίφτης απέκρουσε με τη βοήθεια και του δοκαριού του και ο Α. Παναγιωτίδης με προβολή έγραψε το 0-1. Ο Διαγόρας στη συνέχεια της αναμέτρησης προσπάθησε να αντιδράσει και να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης, αλλά ο τερματοφύλακας του Δία ήταν εξαιρετικός, κάνοντας σωτήριες αποκρούσεις, εξουδετερώνοντας όλες τις επιθετικές προσπάθειες των γηπεδούχων.

Διαιτητής: Μπουρουτζίκας (Λάρισας).
Βοηθοί: Νάκας, Μπουρονίκος (Λάρισας).
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Πρίφτης, Καραμπούζης, Βουραζέρης (81’ Καλύβας), Σπαθής, Λάιος, Σπ. Καραπλιάγκος, Καλλιακούδας (65’ Αλαμάνης), Ζιάκας, Κυριάκος, Μπλέντι, Κουβελάς.
ΔΙΑΣ: Ζωγράφος, Γ. Παναγιωτίδης (62’ Καλαμπάκας), Δερμίσης, Νίκου, Λιόλιος, Παπαστεργίου, Τοπαλίδης, Καραθάνος (46’ Μαυρίδης), Καλουσίδης, Α. Παναγιωτίδης (90’ Σαφέτης), Μανίκας (83’ Μπακούρας).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις