Βεργέτης: «Δεν έχω παράπονα από τους παίκτες μου»

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του δήλωσε ο Στάικος Βεργέτης στη συνέντευξη Τύπου μετά τη λήξη της αναμέτρησης στη Βέροια, όπου η Νίκη γνώρισε την ήττα με σκορ 3-0.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στάικου Βεργέτη:

«Στο πρώτο ημίχρονο που δεν υπήρξαν ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες, βρεθήκαμε να χάνουμε από μια στατική φάση.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μπήκε καλύτερα, κράτησε περισσότερη ώρα τη μπάλα στα πόδια της απ΄ ότι στο πρώτο, προσπαθήσαμε να γίνουμε απειλητικοί με την ευκαιρία του Καπό, αλλά όσο πέρναγε ο χρόνος ήμασταν αναγκασμένοι να κάνουμε πιο επιθετική την ομάδα. Παράλληλα αυτό σημαίνει πως είμαστε πιο ανοιχτοί πίσω, γεγονός που εκμεταλλεύτηκε η Βέροια και διεύρυνε το σκορ.

Δεν μπορώ να έχω παράπονα από την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες μας. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε από τον Βόλο για να ενισχύσουν τις προσπάθειες των παιχτών και να ευχηθώ στη Βέροια καλή συνέχεια».

Για το αν έπαιξε ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα και στην εικόνα της ομάδας οι απουσίες ποδοσφαιριστών: «Δεν στέκομαι σε παίκτες που λείπουν. Σε κάθε αγώνα πάμε για να κερδίσουμε με τα εργαλεία που έχουμε. Είμαστε υποχρεωμένοι να παλεύουμε τα παιχνίδια με τους ποδοσφαιριστές που είναι διαθέσιμοι. Οι παίκτες ήταν πιστοί στο πλάνο που θέσαμε και μόχθησαν να το υλοποιήσουν. Ο κακός αγωνιστικός χώρος έπαιξε τον ρόλο του γιατί δεν μπορούσαμε να έχουμε εύκολα χειρισμό μπάλας και passing game. Στο χρονικό σημείο που προσπαθήσαμε να γίνουμε πιο επιθετικοί για να διεκδικήσουμε την ισοπαλία, γίναμε πιο ευάλωτοι στα μετόπισθεν»

Για τις πολλές κάρτες που δέχθηκαν οι παίκτες του: «Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες μου γιατί ήταν ένα δυνατό παιχνίδι. Το μόνο παράπονο το έχω από τον Λούκας, που δέχθηκε κάρτα για ένα πλάγιο στο κέντρο. Θεωρώ κουτή την κάρτα και το συζήτησα μαζί του»

Για το επόμενο παιχνίδι με τα Τρίκαλα: «Ενόψει του αγώνα με τα Τρίκαλα είπα στους ποδοσφαιριστές μου, στα αποδυτήρια, ότι προέχει να ξεκουραστούμε και στη συνέχεια να δούμε την κατάσταση των παικτών που έχουν βαριά πόδια ή ενοχλήσεις και τραυματισμούς. Από την Τρίτη θα ξεκινήσουμε την οργάνωση γι’ αυτό το πολύ δύσκολο παιχνίδι»

Για τη Βέροια: «Η Βέροια είναι και δυναμική ομάδα, οι παίκτες της είναι ταχύτατοι και ποιοτικοί στους ρόλους τους μέσα στο γήπεδο. Κάτι ανάλογο είδα και σήμερα»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις