“Σενάριο επιστημονικής φαντασίας η αποχώρηση του Κουτσιανικούλη”

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, με την οποία διαψεύδει δημοσιεύματα που θέλουν τον Βασίλη Κουτσιανικούλη να αποχωρεί από τον Ολυμπιακό, χαρακτηρίζοντάς τα επιστημονικής φαντασίας. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:
«Σε απάντηση των δημοσιευμάτων, αποκύημα της φαντασίας ορισμένων, περί σεναρίων αποχώρησης του Βασίλη Κουτσιανικούλη από την ομάδα μας, η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ξεκαθαρίζει πως πρόκειται για σενάρια επιστημονικής φαντασίας και ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα. Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης είναι και θα παραμείνει βασικό στέλεχος της ομάδας μας.
Υ.Γ. 1 Οι διάφοροι «ποντικοί» που αρέσκονται στο να δημιουργήσουν ίντριγκες καλό θα ήταν να σταματήσουν να ασχολούνται με την ομάδα μας, καθώς αυτή την φορά απαντάμε με μια ανακοίνωση. Την επόμενη φορά θα αναγκαστούμε να τους αντιμετωπίσουμε διαφορετικά.
Υ.Γ. 2 Ο Ολυμπιακός Βόλου και όλοι στην ομάδα, διοίκηση, ποδοσφαιριστές και τεχνικό τιμ παραμένουν προσηλωμένοι στον στόχο τους που είναι η άνοδος στη Σούπερ Λιγκ 2 και για τον λόγο αυτό η διοίκηση κάνει το καλύτερο δυνατό για την ενίσχυση της ομάδας αρχής γενομένης με την μεταγραφή του Παύλου Μητρόπουλου».