Δύσκολο έργο για Ολυμπιακό Β. κόντρα στον αήττητο Αίολο

Δύσκολο έργο έχει σήμερα ο Ολυμπιακός απέναντι στον Αίολο τον οποίο αντιμετωπίζει στα Τρίκαλα στις 17.00. Ο σημερινός αντίπαλος των «ερυθρολεύκων» είναι το μεγάλο φαβορί για την άνοδο στη Β’ Εθνική και απόδειξη αποτελεί το γεγονός πως έχει να επιδείξει μόνο νίκες στο πρωτάθλημα. Έχει κερδίσει και τα οκτώ παιχνίδια που έχει δώσει, ενώ έχει κάνει και το ρεπό του.
Στόχος του Ολυμπιακού είναι να πραγματοποιήσει μια όσο το δυνατόν καλύτερη εμφάνιση και να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός απέναντι σε μια εξαιρετική ομάδα. Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από σπουδαία εντός έδρας νίκη επί της Αναγέννησης Καρδίτσας με 84-70 και με 12 βαθμούς ισοβαθμούν στην 9η θέση με τους Ίκαρους Τρικάλων. Από την πλευρά του ο Αίολος δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει και τους Τιτάνες στον Παλαμά με 68-87.
Στη διάθεση του προπονητή του Ολυμπιακού, Γιώργου Βλιώρα, για το σημερινό παιχνίδι βρίσκονται οι εξής καλαθοσφαιριστές: Γιάννης Ευτυχίδης, Άγγελος Μπράμι, Γιάννης Χροναίος, Θεόδωρος Ίλτσογλου, Φάνης Αγγελοκωστόπουλος, Βασίλης Μπουσκολίτης, Γιώργος Μπεκρής, Βαγγέλης Γιαννίκος, Φώτης Μπουσκολίτης, Αλέξανδρος Μπούρας, Δημήτρης Μπόγδανος, Παναγιώτης Σπανόπουλος, Σταμάτης Σκαμάγκας και Αντώνης Μούμογλου.
Συνοπτικά το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής στη Γ’ Εθνική μπάσκετ και στον 3ο όμιλο:
Αίολος Τρικ.-Ολυμπιακός
Φαίακας Κερ.-Τιτάνες Παλ.
Αναγέννηση Καρδ.-Αριδαία
Αετοί Βερ.-Ίκαροι Τρικ.
Αριστοτέλης Φλ.-Μελίκη
Νίκη-ΑΓΣ Ιωαννίνων
Ρεπό: ΣΚ Ιωάννινα

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις