Από Αστέρα Τρίπολης ψωνίζει η Ιεράπετρα

Σεφτέ στις χειμερινές μεταγραφές είναι έτοιμος να κάνει ο Ο.Φ.Ιεράπετρας ενισχύοντας το κέντρο της άμυνας του με έναν παίκτη που τον γνωρίζει πολύ καλά ο Τίμος Καβακάς. 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Prismasport.gr πρόκειται για τον 20χρονο (23/4/1999)  αριστεροπόδαρο κεντρικό αμυντικό Γιώργο Ζήση που μέχρι πρότινως αγωνιζόταν στην Αναγέννηση Γιαννιτσών και συνεργαζόταν με τον νυν τεχνικό του Ο.Φ.Ιεράπετρας.

Ο Ζήσης έχει σημαντικές ποδοσφαιρικές παραστάσεις παρά το νεαρό της ηλικίας του καθώς έχει ξεκινήσει από τα τμήματα υποδομής του Αστέρα Τρίπολης όπου υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο το 2017 και στη συνέχεια αγωνίστηκε ως δανεικός από την ομάδα της Τρίπολης στον Αιγινιακό τη σεζόν 2018-2019 μετρώντας 20 συμμετοχές στη Football League. Πέρυσι το καλοκαίρι έμεινε ελεύθερος από τον Αστέρα Τρίπολης και πήρε μεταγραφή για την Αναγέννηση Γιαννιτσών από την οποία θα τον αποκτήσει ο Ο.Φ.Ιεράπετρας με τον παίκτη να βρίσκεται ήδη στην Κρήτη.

Έρχεται και αμυντικό χαφ

Πέραν του Ζήση πάντως ο Ο.Φ.Ιεράπετρας βρίσκεται πολύ κοντά και στην απόκτηση ενός αμυντικού μέσου που θα δώσει περισσότερες βοήθειες σε μια θέση όπου έχει ανάγκη ενίσχυσης η ομάδα του Τίμου Καβακά. Μάλιστα ο συγκεκριμένος παίκτης δεν αποκλείεται να βρίσκεται αύριο στην πόλη της Ιεράπετρας για να κλείσει η μεταγραφή του, με το όνομα του να κρατείται σαν επτασφράγιστο μυστικό.

prismasport.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις