Οι ακαδημίες της Νίκης Βόλου πάνε Ευρωλίγκα!

Ακόμη ένα ταξίδι γεμάτο μπασκετικές εμπειρίες θα κάνουν οι αθλητές των ακαδημιών του τμήματος καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου!

Πιο συγκεκριμένα, το Εφηβικό, το Παιδικό και το τμήμα των Παμπαίδων θα ταξιδέψουν στις 2 Ιανουαρίου για Αθήνα όπου θα δώσουν φιλικούς αγώνες με τα αντίστοιχα τμήματα του ΑΣ ΠΕΡΑ, μια ομάδα με την οποία μας συνδέουν κοινές ρίζες, στο Βυζαντινό Αθλητικό Κέντρο!

Το ίδιο βράδυ οι αθλητές μας θα παρακολουθήσουν το πολύ σημαντικό παιχνίδι της Euroleague μεταξύ Ολυμπιακού Πειραιώς και Fenerbahce, ένα παιχνίδι που πιθανόν να μείνει στην Ιστορία του Ευρωπαϊκού μπάσκετ, καθώς σε αυτό αναμένεται ένας μεγάλος αστέρας του Ελληνικού μπάσκετ, ο Βασίλης Σπανούλης, να γίνει ο κορυφαίος σκόρερ του θεσμού!

Την επόμενη ημέρα οι αθλητές των ακαδημιών μας θα μεταβούν στο ιδιόκτητο γήπεδο της Eurohoops Academy, όπου πέρα από τους φιλικούς αγώνες που θα δώσουν με τα αντίστοιχα τμήματα της, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά ακόμη δύο θρύλους του Ελληνικού μπάσκετ, τους Θοδωρή Παπαλουκά και Δημήτρη Διαμαντίδη, ιδιοκτήτες και προπονητές της Eurohoops Academy.

Η αποστολή θα διανυκτερεύσει σε ξενοδοχείο του Πειραιά ενώ θα την συνοδεύσουν ο πρόεδρος της ΔΕ Μπάμπης Τουτουντζόγλου, οι έφοροι των ακαδημιών Δημήτρης Μανώλης και Μάνθος Μπάντελης, το μέλος της ΔΕ Κώστας Παναγιώτου, καθώς και οι προπονητές των ακαδημιών μας Ανδρέας Τσιριγωτάκης και Βασίλης Γιωτόπουλος.

Η Δ.Ε. καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου, πιστή στον προγραμματισμό της για συνεχή ανάπτυξη των υποδομών της ομάδας μας συνεχίζει να οργανώνει ενέργειες με σκοπό την συλλογή εμπειριών και την μπασκετική ανάπτυξη των νεαρών αθλητών μας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις