Για τον 20χρονο Τσιμπούκα κινείται η Νίκη

Με προπόνηση στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού ξεκίνησε η προετοιμασία της Νίκης για τον σαββατιάτικο αγώνα με αντίπαλο τον Ο.Φ. Ιεράπετρας. Ο Στάικος Βεργέτης έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, πλην του νεοαποκτηθέντα Μαρτίν Μπαταγίνι που λόγω του πολύωρου ταξιδιού του θα γνωρίσει τους συμπαίκτες του στην αυριανή προπόνηση.

Για τον Αργεντινό επιθετικό γίνεται προσπάθεια να είναι έτοιμα τα χαρτιά του εντός της εβδομάδας και να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του για το ματς του Σαββάτου. Αντιθέτως, το άλλο μεταγραφικό απόκτημα των κυανολεύκων, ο Κώστας Κάρδαρης, είναι έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του καθώς έχει εκδοθεί το δελτίο του ως παίκτης της Νίκης.

Τον 20χρονο Τσιμπούκα αποκτά η Νίκη

Οι κυανόλευκοι κινούνται για την απόκτηση ενός ακόμη ποδοσφαιριστή που θα ενισχύσει την αμυντική γραμμή τους. Το τεχνικό τιμ σε συνεργασία με τον τεχνικό διευθυντή και τη διοίκηση έχουν καταλήξει στον παίκτη που αναμένεται τις επόμενες ώρες να φορέσει τη φανέλα της Νίκης. Πρόκειται για τον 20χρονο κεντρικό αμυντικό Θωμά Τσιμπούκα, ο οποίος φέτος αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της SL2 με τα χρώματα της Κέρκυρας (6 συμ.) ενώ την περσινή σεζόν ήταν παίκτης του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας (21 συμ.). Ο ταλαντούχος κεντρικός αμυντικός ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στις ακαδημίες του Ολυμπιακού Πειραιώς ενώ έχει καταγράψει και συμμετοχές με τις εθνικές ομάδες Νέων. Με την απόκτηση του νεαρού στόπερ η Νίκη Βόλου “κλείνει”, εκτός απροόπτου, τις μεταγραφικές της κινήσεις.

Συνολικά από τη Νίκη αποχώρησαν τρεις ποδοσφαιριστές και προστέθηκαν τρεις. Οι παίκτες που έλυσαν τη συνεργασία με τη βολιώτικη ομάδα είναι οι: Καρβούνης, Μασκουνιάν και Παγώνης ενώ οι παίκτες που προστέθηκαν στο ρόστερ είναι οι: Μπαταγίνι και Κάρδαρης και αναμένεται να ανακοινωθεί και ο Θωμάς Τσιμπούκας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις