Βολιώτες διαιτητές σε Εθνικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου

Από την ΚΕΔ/ΕΠΟ πραγματοποιήθηκαν οι ορισμοί διαιτητών, βοηθών και παρατηρητών για τους αγώνες Εθνικών πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου που θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο.

Όσον αφορά τα μέλη της ΕΠΣ Θεσσαλίας, ο Γιάννης Κουζάκης θα είναι παρατηρητής στο παιχνίδι Ιάλυσος-Καλαμάτα της Φούτμπολ Λιγκ. Ο Γιώργος Τασιόπουλος θα διευθύνει τον αγώνα Γ’ Εθνικής Μετέωρα-Αταλάντη. Στο ίδιο ματς ορίστηκαν ως βοηθοί οι Δημήτρης Σακκάς και Σταύρος Σαμαράς.

Η Κατερίνα Βέργου ορίστηκε να διαιτητεύσει την αναμέτρηση Α.Ο. Ανατολής-Πανλευκάδιος για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής γυναικών.

Στο πρωτάθλημα Κ19 της Σούπερ Λιγκ και τον αγώνα Βόλος-Ξάνθη, διαιτητής θα είναι ο Ηλίας Πλακιάς με βοηθούς τους Δημήτρη Σακκά και Ελευθερία Κουβάτα. Στο αντίστοιχο ματς της Κ17 Σούπερ Λιγκ η διαιτητική τριάδα θα αποτελείται από τους Αποστόλη Σαρρή, Κωνσταντίνο Τασιόπουλο και Ελευθέριο Θάνο.

Τέλος, στο βολιώτικο ντέρμπι Ολυμπιακός-Νίκη, για το πρωτάθλημα Κ17 της Φούτμπολ Λιγκ, διαιτητής θα είναι ο Θανάσης Νικόπουλος και βοηθοί οι Αστέριος Σκρίμπας και Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις