Την Κυριακή 19/1 ο Ολυμπιακός Β. κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του κόβει την προσεχή Κυριακή 19 Ιανουαρίου ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 και καλεί όλους τους φίλους του συλλόγου να δώσουν το «παρών» στην εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο της Ι.Μ. Δημητριάδος. Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Την Κυριακή 19 Ιανουαρίου και ώρα 11.30 π.μ., στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος και Αλμυρού (Κ. Καρτάλη-Ανθίμου Γαζή) ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα για όλα τα τμήματα του.
Η ομάδα ανδρών ποδοσφαίρου που πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Football Leagule, μαζί με την νεανική ομάδα της Κ-17, οι άνδρες και οι γυναίκες των ομάδων μπάσκετ που αγωνίζονται στη Γ’ Εθνική κατηγορία και της Α1 ΕΣΚΑΘ αντίστοιχα, τα εκατοντάδες παιδιά των τμημάτων ποδοσφαίρου, βόλεϊ, μπάσκετ, κολύμβησης, άρσης βαρών και πάλης-τζούντο, μαζί με τους προπονητές τους, τη διοίκηση, τις διοικούσες επιτροπές, τους γονείς τους και τους προσκεκλημένους μας, θα συναντηθούν σ’ ένα εορταστικό κλίμα, με πολλές εκπλήξεις, βραβεύσεις αθλητών και παραγόντων, που στάθηκαν δίπλα στο σύλλογο μας.
Σας περιμένουμε όλους. Θα σταλούν προσκλήσεις στις πολιτικές και αθλητικές αρχές της πόλης μας».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις