Στον Ρήγα Φεραίο ο Χρήστος Καρακίτσιος

Στον Ρήγα Φεραίο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Χρήστος Καρακίτσιος. Πρόκειται για 22χρονο εξτρέμ, ο οποίος ξεκίνησε από τον Μαγνησιακό και στη συνέχεια έπαιξε στη Δάφνη. Φέτος στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ έχει σημειώσει έξι τέρματα σε 12 ματς με τη φανέλα της Δάφνης.

Η ανακοίνωση του Ρήγα: «Το διοικητικό συμβούλιο του Αθλητικού Συλλόγου Βελεστίνου «Ρήγας Φεραίος» με συντονισμένες ενέργειες συνεχίζει τη ενίσχυση του ρόστερ της ομάδας μας. Συγκεκριμένα, ανακοινώνει την απόκτηση του 22χρονου επιθετικού Χρήστου Καρακίτσιου, ο οποίος στην φετινή σεζόν αγωνίζονταν με την ομάδα της Δάφνης και σε 12 παιχνίδια σκόραρε 6 φορές. Πέρυσι με την ίδια ομάδα στέφθηκε πρωταθλητής της Β’ ΕΠΣΘ πετυχαίνοντας 20 γκολ, ενώ στο παρελθόν αγωνίστηκε και με την ομάδα του Μαγνησιακού. Αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα μας στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της, σε πρωτάθλημα και κύπελλο.
Τον καλωσορίζουμε στην κωμόπολη του Βελεστίνου και στην οικογένεια του Ρήγα και του ευχόμαστε υγεία και καλά παιχνίδια».

Στον αντίποδα, παρελθόν αποτελούν δύο ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τους Δημήτρη Σέττο και Κώστα Ζωγράφο. Ο Σέττος ζήτησε να μείνει ελεύθερος και θα συνεχίσει στην Αγία Άννα (απομένει η ανακοίνωση των «ερυθρολεύκων»), ενώ και ο Ζωγράφος εξέφρασε την επιθυμία να επιστρέψει στη γενέτειρά του, τη Στυλίδα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις