Περνά τη δική του φιλοσοφία ο Γκαγιέγκο στον Βόλο

Ο νέος προπονητής του Βόλου, Αλμπέρτο Γκαγιέγκο, όπως τόνισε και ο ίδιος, για πρώτη φορά από τότε που ανέλαβε την ομάδα εφάρμοσε στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ατρόμητο το δικό του σύστημα παιχνιδιού. Η ομάδα ήταν κινητική, κυκλοφορούσε σωστά τη μπάλα και πέρα από τις ευκαιρίες και τα δύο γκολ που πέτυχε, ήταν σαφώς βελτιωμένη στον ανασταλτικό τομέα.
Θα πρέπει να σταθούμε στο ντεμπούτο του Λιασίν Κανταμούρο, ο οποίος ήταν εξαιρετικός, τόσο στα αμυντικά, όσο και στα επιθετικά του καθήκοντα. Περιόρισε σημαντικά την επιθετική δραστηριότητα του Απόστολου Βέλλιου, με τον φορ του Ατρομήτου να είναι απλή αναφορά στο φύλλο αγώνα.
Πολύ καλή παρουσία είχε και ο Ίκερ Γκουαροτσένα, ο οποίος αρχίζει και προσαρμόζεται στο νέο του ποδοσφαιρικό περιβάλλον, με τον Ισπανό να είναι ένας πολύ καλός μεσοεπιθετικός και δείχνει πως θα βοηθήσει σημαντικά τους «κυανέρυθρους» στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Βέβαια, ο Γκουαροτσένα θα απουσιάσει από το Κυριακάτικο ματς πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, λόγω της αποβολή του στην αναμέτρηση της περασμένης Τρίτης, όπως και Κώστας Μπαλογιάννης, ενώ θα απουσιάσει και ο επίσης τιμωρημένος Χουάν Μουνίθ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις