Αχ. Μπέος: Ο Γκιρτζίκης εξυπηρετεί συγκεκριμένες ομάδες και συμφέροντα

Επίθεση στον Γιώργο Γκιρτζίκη εξαπέλυσε ο Αχιλλέας Μπέος μιλώντας στην εκπομπή «Δίκη στο ΣΚΑΪ». Ο δήμαρχος Βόλου κατηγόρησε το πρόεδρο της ΕΠΟ ότι βρίσκεται στη θέση αυτή για να εξυπηρετεί συμφέροντα. «Ο Γκιρτζίκης εξυπηρετεί συγκεκριμένες ομάδες και συμφέροντα. Έχει αλλάξει κανείς από…

…κάτω (από τη θέση του προέδρου) τόσα χρόνια; Μόνο ο επικεφαλής. Τυχαίο; Εάν θέλουν να δώσουν ένα τέλος σε αυτή τη συμμορία ας το κάνουν… Ας δώσουν ένα τέλος», τόνισε ο Αχιλλέας Μπέος προσθέτοντας: «Σας λέω ότι όλοι οι δικαστές που επιλέχθηκαν από την ΕΠΟ είναι όλοι φιλικά προσκείμενοι στον πρόεδρο».
Ανάμεσα στα ζητήματα έθιξε ήταν και αυτό του αγώνα του Ολυμπιακού με τη Βέροια για το οποίο είχαν κληθεί σε απολογία ποδοσφαιριστές και μέλη της διοίκησης της ομάδας της Ημαθίας.
Ο Αχιλλέας Μπέος ανέφερε ότι το παιχνίδι είναι προσυνεννοημένο και από τις δύο ομάδες, ενώ σχολίασε και την αρχική υπόθεση των συνομιλιών που έχει καταγράψει ο υπερκοριός της ΕΥΠ για την οποία κατηγορείται και ο ίδιος. «Υπάρχουν συνομιλίες που δεν απομαγνητοφωνήθηκαν και είναι πολύ σημαντικές», τόνισε.
Στη δικιά μου υπόθεση η όλη διαδικασία που τιμωρήθηκε ο Ολυμπιακός Βόλου και εγώ, ήταν επικοινωνιακός ο λόγος για μια κυβέρνηση ενός σάπιου πολιτικού συστήματος. Αυτή είναι η αλήθεια. Και όταν η υπόθεση αυτή οδηγηθεί στο δικαστήριο ελπίζω να κριθώ από ανθρώπους αδέκαστους και θα φανεί η αλήθεια τότε», κατέληξε.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις