Πίστη στον Βόλο για νέα νίκη με Ατρόμητο

Ολοκληρώνεται σήμερα η προετοιμασία των παικτών του Βόλου για το αυριανό παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (19/1, 17.15), στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Οι «κυανέρυθροι» θα επιδιώξουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα, μετά την ήττα της περασμένης αγωνιστικής στο παιχνίδι με την Ξάνθη και να πετύχουν, ό,τι πέτυχαν την περασμένη Τρίτη στην αναμέτρηση του Κυπέλλου με την ομάδα του Περιστερίου, όταν και νίκησαν με 2-0, με δύο γκολ του Ίκερ Γκουαροτσένα. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός, πάντως, δεν θα αγωνιστεί στο αυριανό παιχνίδι λόγω τιμωρίας.

Οι «κυανέρυθροι» γνωρίζουν πως το ματς με τον Ατρόμητο για το πρωτάθλημα θα είναι τελείως διαφορετικό, σε σχέση με αυτό του Κυπέλλου. Οι γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη για να εδραιωθούν στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ, ενώ από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι θέλουν τους τρεις βαθμούς για να αναρριχηθούν ψηλότερα στο βαθμολογικό πίνακα. Αυτή τη στιγμή κατέχουν την 11η θέση στην κατάταξη με 21 βαθμούς.

Ο Αλμπέρτο Γκαγιέγκο έχει, πλέον, πλήρη άποψη για το έμψυχο δυναμικό της ομάδας, έχει αρχίσει να βάζει τις δικές του πινελιές στον τρόπο με τον οποίο θέλει να αγωνίζονται οι «κυανέρυθροι» και αυτό που επιθυμεί είναι η ομάδα του να παράγει ποδόσφαιρο, να δημιουργεί φάσεις, να σκοράρει και παράλληλα να έχουν καλή ανασταλτική λειτουργία. Στο παιχνίδι του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο ήταν από τα λίγα παιχνίδια που ο Βόλος φέτος κράτησε ανέπαφη την εστία του. Οι «κυανέρυθροι» είχαν καλή μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση, αλλά και σωστές επιστροφές.

Όσον αφορά τον αγωνιστικό τομέα, ο Ισπανός τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες τριών ποδοσφαιριστών. Πέρα από τον Ίκερ Γκουαροτσένα, που είδε την κόκκινη κάρτα στο ματς του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο (δύο κίτρινες) και θα απουσιάσει, τιμωρημένοι είναι και οι Κώστας Μπαλογιάννης και Χουάν Μουνίθ. Ο πρώτος αποβλήθηκε με δύο κίτρινες κάρτες στο ματς με τον Ατρόμητο, ενώ ο Μουνίθ δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του, καθώς συμπλήρωσε κάρτες.

Σήμερα οι «κυανέρυθροι» θα προπονηθούν για τελευταία φορά και στη συνέχεια η τεχνική ηγεσία θα ανακοινώσει τα ονόματα των παικτών που θα συμπεριληφθούν στην αποστολή.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις