Την Αναγέννηση Κ. υποδέχεται σήμερα η Νίκη Β.

Την Αναγέννηση Καρδίτσας υποδέχεται σήμερα στις 17.00 η Νίκη στο κλειστό της Ν. Ιωνίας για το πρωτάθλημα μπάσκετ της Γ’ Εθνικής, στο πρώτο παιχνίδι του δευτέρου γύρου. Το έργο της βολιώτικης ομάδας μόνο εύκολο δεν θα είναι. Οι «κιτρινόμαυροι» αποτελούν σκληροτράχηλο σύνολο, το οποίο παλεύει σε κάθε ματς. Στη Νίκη, πάντως, αισιοδοξούν πως θα πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα και η ομάδα θα διατηρηθεί στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του ομίλου.
Στον αγωνιστικό τομέα ο Γιώργος Κοσμάτος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει όλο το έμψυχο υλικό, αφού οι Σάκης Κουτίνας, Γιώργος Παρασκευάς και Χρήστος Σιμάκης ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και θα δώσουν το «παρών» σήμερα.
Η σύνθεση της Νίκης: Κώστας Σαριμπαλίδης, Άρης Βερτζάγιας, Γιάννης Αναγνωστίδης, Θωμάς Καραγεώργος, Χρήστος Σιμάκης, Σάκης Κουτίνας, Άλεξ Ακούνια, Λεωνίδας Κουτσούκης, Παναγιώτης Τσώλης, Ηλίας Σταυροθεόδωρος, Γεράσιμος Δελεντζές, Φώτης Τάσσος, Γιώργος Παρασκευάς.

Ρεπό ο Ολυμπιακός
Δεν έχει υποχρέωση σήμερα ο Ολυμπιακός, αφού βάσει προγράμματος θα κάνει το ρεπό του για τον δεύτερο γύρο μόλις την πρώτη αγωνιστική. Οι «ερυθρόλευκοι» θα ξεκινήσουν τα παιχνίδια τους για το β’ μισό του πρωταθλήματος την επόμενη Κυριακή, όταν θα υποδεχθούν την Αριδαία στο ΕΑΚ.

Οι σημερινοί αγώνες
Αριδαία-Τιτάνες Παλ.
Ίκαροι Τρικ.-ΣΚ Ιωάννινα
Μελίκη-Φαίακας Κερ.
ΑΓΣ Ιωαννίνων-Αίολος Τρικ.
Νίκη-Αναγέννηση Καρδ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις