Βεργέτης: Συγκεντρωμένοι στο μεγάλο παιχνίδι με το Αιγάλεω

Η Νίκη Βόλου κέρδισε τον Ιάλυσο με 2-0 και όπως τόνισε ο προπονητής της ομάδας, κ. Βεργέτης, όλη η προσοχή της ομάδας πλέον στρέφεται στον μεγάλο αγώνα, όπως τον χαρακτήρισε, με το Αιγάλεω, το επόμενο Σάββατο. Ο Αρκάς τεχνικός των κυανολεύκων κάλεσε τον κόσμο της ομάδας να στηρίξει την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών καθώς κρίνει πως η βοήθεια των φιλάθλων είναι σημαντική.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Βεργέτη στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ιάλυσο, όπως απομαγνητοφωνήθηκαν από το goalpost.gr:

«Γνωρίζοντας εκ των προτέρων πως θα ήταν δύσκολη η σημερινή αποστολή. Τόσο εγώ, όσο και οι παίκτες μας ήμαστε συνειδητοποιημένοι και ανεξαρτήτου ποιας βαθμολογικής θέσης βρίσκεται ο αντίπαλος, ξέραμε ότι θα είχαμε έναν δύσκολο αγώνα, κάτι που επιβεβαιώθηκε.

Μπορεί στο πρώτο ημίχρονο να έχουν καταγραφεί πολλές τελικές από την ομάδα μας, δύο γκολ και δύο δοκάρια, όμως θα μπορούσε να είναι και 0-1 το σκορ.

Εντοπίσαμε τι έφταιγε, το αναλύσαμε στους παίκτες, στο ημίχρονο και αφενός βγήκαν καλύτερα όσον αφορά την αμυντική οργάνωση της ομάδας, αφετέρου η αλλαγή σχηματισμού δεν επέτρεψε στον αντίπαλο να δημιουργήσει ξεκάθαρη ευκαιρία για γκολ κι έτσι βρήκαμε την ισορροπία που χρειαζόμασταν. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να σκοράρουμε άλλο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο αλλά κρατάμε τα δύο γκολ του πρώτου μέρους και τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Απ’ αυτή τη στιγμή συγκεντρωνόμαστε στο μεγάλο παιχνίδι με το Αιγάλεω που έχουμε μπροστά μας. Είναι ένα παιχνίδι που θα δώσουμε πάση θυσία τη μάχη με τη στήριξη και την υποστήριξη των οπαδών μας, τους οποίους καλώ να έρθουν σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια και να βοηθήσουν την ομάδα, δίνοντας φτερά στα πόδια των ποδοσφαιριστών. Μας είναι πάρα πολύ σημαντική η στήριξή τους, ευελπιστώντας στην τελευταία στροφή του πρωταθλήματος να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

Για το αν έχει επιτευχθεί ο πρώτος στόχος της παραμονής: «Νομίζω πως θα πρέπει να νικήσουμε το Αιγάλεω για να μιλήσουμε για μαθηματική σωτηρία. Εξαρτάται και από τα άλλα αποτελέσματα»

Για την απόδοση των μεταγραφικών αποκτημάτων του Ιανουαρίου: «Ο Μπαταγίνι μπαίνει σταδιακά στο κλίμα της ομάδας και βοηθάει ουσιαστικά. Έκανε μία πολύ καλή εμφάνιση στην Καλαμάτα και σήμερα ήταν αποτελεσματικός με τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν. Όσο περνάει ο καιρός και είναι περισσότερο χρόνο μαζί μας θα είναι και πιο έτοιμος. Στην προσαρμογή του βοηθάει το γεγονός πως υπάρχουν στο ρόστερ παίκτες από τη χώρα του, οι Ισπανοί παίκτες μιλάνε την ίδια γλώσσα, ο τεχνικός διευθυντής μιλάει κι αυτός τη γλώσσα, όπως κι εγώ έχω άμεση επικοινωνία μαζί του. Όλο αυτό βοηθάει.

Και ο Θωμάς Τσιμπούκας είναι ένα παιδί που κι αυτός μπαίνει σιγά-σιγά στο κλίμα της ομάδας. Δεύτερή του βδομάδα με προπονήσεις, μαζί μας στην αποστολή, υιοθετεί τα στοιχεία που θέλουμε να περάσουμε. Κι επειδή έχουμε πολλές κάρτες, κάθε παίκτης είναι χρήσιμος και απαραίτητος. Είδατε πως ο Γιώργος Ιορδανίδης μπήκε μετά από καιρό και βοήθησε ουσιαστικά την ομάδα. Όλο το τεχνικό επιτελείο φροντίζουμε να έχουμε όλους τους παίκτες έτοιμους για να τους χρησιμοποιήσουμε όποτε χρειαστεί».

Για το αν οι απουσίες λόγω καρτών και τραυματισμών θα επηρεάσουν την απόδοση της ομάδας στα επόμενα παιχνίδια: «Θέλω να πιστεύω πως όχι. Απ’ όταν ήρθα, όλο με απουσίες ζω».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις