Ώρα για νίκη στον Βόλο

Με την ψυχολογία ανεβασμένη από την καλή εμφάνιση στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, άσχετα αν η ομάδα δεν κατάφερε να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα, οι παίκτες του Βόλου ολοκληρώνουν σήμερα την προετοιμασία τους για την αυριανή αναμέτρηση με την Λαμία, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.
Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 17.15 στο Πανθεσσαλικό στάδιο και ο Αλμπέρτο Γκαγιέγκο θέλει να οδηγήσει τους «κυανέρυθρους» στην πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα, από τότε που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Θυμίζουμε, πως ο Βόλος με τον Ισπανό προπονητή στον πάγκο του έχει μία νίκη, αυτή με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (0-2) για το Κύπελλο Ελλάδος.
Τελευταία νίκη για τον Βόλο ήταν αυτή επί του ΟΦΗ στο Ηράκλειο στις 4/1, καθώς στη συνέχει η ομάδα για τη Σούπερ Λιγκ μέτρησε τρεις ήττες από Ξάνθη, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ και μία ισοπαλία με τον Ατρόμητο εκτός έδρας.
Όσον αφορά τον αγωνιστικό τομέα, ο Αλμπέρτο Γκαγιέγκο δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Αγκούστο Μαξ και Λιασίν Κανταμούρο, οι οποίοι δεν θα είναι μεταξύ των ποδοσφαιριστών που θα συμπεριληφθούν στην αποστολή. Ο Αργεντινός μέσος εκτίει τη δεύτερη και τελευταία αγωνιστική της ποινής του (έλειψε και από το ματς με τον ΠΑΟΚ), ενώ ο Αλεγερινός αμυντικός βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας. Υπέστη μια μικρή θλάση στο ματς με την ΑΕΚ και η επιστροφή του αναμένεται στο επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις