“Καίγεται” για τη νίκη με Αταλάντη ο Γ.Σ. Αλμυρού (pregame)

Μόνο νίκη είναι το σύνθημα στον Γ.Σ. Αλμυρού, ο οποίος σήμερα στις 15.00 στο στάδιο «Αθ. Ραγάζος» υποδέχεται την Αταλάντη, με τις δύο ομάδες να «μάχονται» για την αποφυγή του υποβιβασμού. Ο ΓΣΑ βρίσκεται οριακά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και εφόσον νικήσει σήμερα θα κάνει ένα σημαντικό βήμα για την παραμονή στην κατηγορία.
Τρεις απουσίες και δύο επιστροφές έχει ο ΓΣΑ. Οι Αγιασιώτης και Στογιαννίδης συμπλήρωσαν κάρτες και είναι τιμωρημένοι, ενώ το δελτίο του Χαλάτση δεν είναι έτοιμο. Στον αντίποδα, επιστρέφει ο τερματοφύλακας Λέτσο, που εξέτισε την ποινή του, καθώς και ο Βουρδάκης που αποθεραπεύτηκε.
Εκτός των δύο παραπάνω, στη διάθεση του τεχνικού Αλέξανδρου Κούρτογλου είναι και οι: Κοντογεωργάκης, Χαρχαλάκης, Λάμπος, Αγγελής, Κυριάκος, Παπακώστας, Καραγεωργόπουλος, Αργυρόπουλος, Ντόντας, Καναβός, Ζαφειρίδης, Δερμιτζάκης, Τζαφλέρης, Αϊδής, Αράπης, Βαγενάς, Γαρυφαλλόπουλος, Ηλιόπουλος, Δήμος, Νικογιάννης, Αρ. Χριστοδουλόπουλος, Γ. Χριστοδουλόπουλος.
Ο Χρήστος Αγγελούλη της ΕΠΣ Λάρισας θα είναι ο διαιτητής σήμερα, έχοντας βοηθούς τους Κωνσταντίνο Στάικο και Δημήτρη Παραφέστα από την ίδια Ένωση. Χρέη παρατηρητή διαιτησίας ανατέθηκαν στον Αλέξανδρο Κόκκαλη της ΕΠΣ Τρικάλων.