“Καίγεται” για τη νίκη με Αταλάντη ο Γ.Σ. Αλμυρού (pregame)

Μόνο νίκη είναι το σύνθημα στον Γ.Σ. Αλμυρού, ο οποίος σήμερα στις 15.00 στο στάδιο «Αθ. Ραγάζος» υποδέχεται την Αταλάντη, με τις δύο ομάδες να «μάχονται» για την αποφυγή του υποβιβασμού. Ο ΓΣΑ βρίσκεται οριακά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και εφόσον νικήσει σήμερα θα κάνει ένα σημαντικό βήμα για την παραμονή στην κατηγορία.
Τρεις απουσίες και δύο επιστροφές έχει ο ΓΣΑ. Οι Αγιασιώτης και Στογιαννίδης συμπλήρωσαν κάρτες και είναι τιμωρημένοι, ενώ το δελτίο του Χαλάτση δεν είναι έτοιμο. Στον αντίποδα, επιστρέφει ο τερματοφύλακας Λέτσο, που εξέτισε την ποινή του, καθώς και ο Βουρδάκης που αποθεραπεύτηκε.
Εκτός των δύο παραπάνω, στη διάθεση του τεχνικού Αλέξανδρου Κούρτογλου είναι και οι: Κοντογεωργάκης, Χαρχαλάκης, Λάμπος, Αγγελής, Κυριάκος, Παπακώστας, Καραγεωργόπουλος, Αργυρόπουλος, Ντόντας, Καναβός, Ζαφειρίδης, Δερμιτζάκης, Τζαφλέρης, Αϊδής, Αράπης, Βαγενάς, Γαρυφαλλόπουλος, Ηλιόπουλος, Δήμος, Νικογιάννης, Αρ. Χριστοδουλόπουλος, Γ. Χριστοδουλόπουλος.
Ο Χρήστος Αγγελούλη της ΕΠΣ Λάρισας θα είναι ο διαιτητής σήμερα, έχοντας βοηθούς τους Κωνσταντίνο Στάικο και Δημήτρη Παραφέστα από την ίδια Ένωση. Χρέη παρατηρητή διαιτησίας ανατέθηκαν στον Αλέξανδρο Κόκκαλη της ΕΠΣ Τρικάλων.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις