Επικίνδυνη έξοδος για Διαγόρα με ΑΟ Σελλάνων (pregame)

Επικίνδυνη έξοδος για τον Διαγόρα, καθώς σήμερα στις 15.00 καλείται να ξεπεράσει με επιτυχία το εμπόδιο του ΑΟ Σελλάνων στο γήπεδο του Προαστίου Καρδίτσας. Η ομάδα του Στεφανοβικείου δίνει μεγάλη «μάχη» για να ξεφύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού και από εδώ και πέρα όλα τα παιχνίδια είναι «τελικοί».
Αρκετοί παίκτες του Διαγόρα ταλαιπωρήθηκαν από ίωση τις προηγούμενες ημέρες, αλλά πιο σοβαρά είναι ο Δίντσης, που έμεινε εκτός 18άδας από τον προπονητή Στέλιο Αρσένο. «Νοκ άουτ» έχουν ακόμη τεθεί ο τιμωρημένος Λάιος και οι τραυματίες Γιαουπλάρι, Καλύβας, Καραμανλής.
Το μόνο θετικό είναι ότι οι προερχόμενοι από τραυματισμό Σπαθής και Κουβελάς συμπεριελήφθησαν στην αποστολή, μαζί με τους Πρίφτη, Κουτσιρίμπα, Καραμπούζη, Πρασσά, Βουραζέρη, Σπ. Καραπλιάγκο, Αλεξίου, Ζενούνη, Παπαγεωργίου, Σιγαλάκο, Καλλιακούδα, Κ. Καραπλιάγγο, Ντάφο, Μπλέντι, Αλαμάνη, Τανό, Ζιάκα, Αναστασίου.
Το διαιτητικό τρίο απαρτίζεται από τους Βασίλη Τσιγαρίδα, Χρήστο Δόσκορη, Γιώργο Λιτοσελίτη της ΕΠΣ Φθιώτιδας, ενώ παρατηρητής τους θα είναι ο Αντώνης Ζήλος της ΕΠΣ Λάρισας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις