Στο 95′ ο ΓΣ Αλμυρού πήρε τη νίκη με Αταλάντη

Στο 95’ ο Γ.Σ. Αλμυρού κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Αταλάντης στο στάδιο «Αθ. Ραγάζος» για τον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Σ’ ένα ματς με δυνατές συγκινήσεις, ο ΓΣΑ έφτασε πολύ κοντά στο να έχει μία ακόμη απώλεια βαθμών στο γήπεδό του, ωστόσο, πήρε μια πολύ σημαντική νίκη στο φινάλε.
Με την επιτυχία τους αυτή οι «κυανόλευκοι» ανέβηκαν στην 7η θέση της κατάταξης και πήραν βαθιά βαθμολογική ανάσα
Οι παίκτες του Αλέξανδρου Κούρτογλου μπήκαν δυνατά στο ματς και στο 10’ κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με κεφαλιά «ψαράκι» του Δερμιτζάκη, ύστερα από σέντρα του Βαγενά.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΓΣΑ προσπάθησε να πετύχει δεύτερο τέρμα και έχασε σημαντικές ευκαιρίες με τους Γαρυφαλλόπουλο στο 68’ και τον Ηλιόπουλο στο 75’. Τελικά το γκολ δεν ήρθε, με την Αταλάντη να ισοφαρίζει στο 84’ με πλασέ του Χαϊκάλη. Ωστόσο, στο 95’ ο Αλμυρός βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα με εύστοχο χτύπημα πέναλτι που εκτέλεσε ο Δημήτρης Ηλιόπουλος. Το πέναλτι κέρδισε ο ίδιος, σε ανατροπή του μέσα στην αντίπαλη περιοχή.
Κόκκινη: Λυτάκης (μετά τη λήξη)
Διαιτητής: Αγγελούλης (ΕΠΣ Λάρισας)
Βοηθοί: Στάικος, Παραφέστας (ΕΠΣ Λάρισας)
Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Λέτσο, Λάμπος, Αγγελής, Παπακώστας, Κυριάκος, Καναβός, Ζαφειρίδης, Γαρυφαλλόπουλος (71’ Βουρδάκης), Δερμιτζάκης, Βαγενάς, Ηλιόπουλος.
ΑΤΑΛΑΝΤΗ: Καπετάνος, Μαργαρίτης, Αλ. Μαλισσόβας (81’ Πάππος), Κουτσούμπας, Μακρόπουλος, Λυτάκης, Τσακανίκας (46’ Χαϊκάλης), Αντωνόπουλος (73’ Λαμπρόπουλος), Δουβαράς (73’ Δήμος), Κ. Μαλισσόβας, Κωστίκας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις