Ακόμη πιο δύσκολο το έργο του Διαγόρα, μετά την ήττα από τον ΑΟ Σελλάνων

Την ήττα με 2-1 στο Προάστιο Καρδίτσας από τον τοπικό ΑΟ Σελλάνων γνώρισε ο Διαγόρας, ένα αποτέλεσμα που τον φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση, όσον αφορά την παραμονή στην κατηγορία. Η ομάδα του Στεφανοβικείου εξακολουθεί να βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού και το έργο της είναι πολύ δύσκολο για τη συνέχεια.
Ο Διαφόρας Βρέθηκε από πολύ νωρίς πίσω στο σκορ με 2-0, προσπάθησε, πίεσε για την ισοφάριση, ωστόσο το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει τος σκορ σε 2-1.
Ο ΑΟ Σελλάνων άνοιξε το σκορ στο 12’ με σουτ του Τζουμάκη μέσα από την περιοχή Στο 17’ έγινε το 2-0 με κεφαλιά του Τσάγκα.
Στο 42’ ο Διαγόρας κέρδισε φάουλ σε καλή θέση και ο Μπλέντι με απευθείας εκτέλεση μείωσε σε 2-1, δίχως όμως να υπάρξει ανάλογη συνέχεια..
Διαιτητής: Τσιγαρίδας (Φθιώτιδας).
Βοηθοί: Δόσκορης, Λιτοσελίτης (Φθιώτιδας)
Α.Ο. ΣΕΛΛΑΝΩΝ: Σταυράκης, Μετούσι, Καλφούντζος, Κοντός, Τζέκος, Τζάνης, Τζουμάκης (90’ Καστελάνος), Χάδιαρης, Τσάγκας (83′ Μπαλτάς), Μπιτέλης, Μπακρατσάς (86’ Κούλπας).
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Κουτσιρίμπας, Καραμπούζης, Μπλέντι, Βουραζέρης, Πρασσάς, Σπ. Καραπλιάγκος (40’ Αλεξίου), Ζενούνης, Ζιάκας (72’ Καλιακούδας), Κουβελάς (40’ Αλαμάνης), Κυριάκος, Αναστασίου

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις