Ιάλυσος: Τελικός με Ολυμπιακό

Με… άδεια χέρια έφυγε την Κυριακή από το δημοτικό στάδιο Ρόδου ο ΓΑΣ Ιάλυσος, καθώς γνώρισε την ήττα με σκορ 3-1 από τον Διαγόρα στο τοπικό ντέρμπι, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Football League.

Οι «τοξοβόλοι» παρότι ολοκλήρωσαν το πρώτο ημίχρονο προηγούμενοι με σκορ 1-0, στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχαν ανάλογη απόδοση, με τον «γηραιό» να επικρατεί δίκαια με σκορ 3-1.

Οι «ερυθροκίτρινοι» με το συγκεκριμένο αποτέλεσμα, έμειναν μέσα στην επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού, με τα περιθώρια για την εξασφάλιση της παραμονής να… έχουν στενέψει.

Οι «τοξοβόλοι» καλούνται να ανασυντάξουν τις δυνάμεις τους και να συγκεντρωθούν στην συνέχεια της Football League, αρχής γενομένης από το εντός έδρας παιχνίδια του Σαββάτου (14:00) με τον Ολυμπιακό Βόλου στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής, το οποίο έχει τον χαρακτήρα τελικού, με την νίκη να αποτελεί μονόδρομο για την ομάδα του νησιού μας, έτσι ώστε να διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες της για την εξασφάλιση της παραμονής.

Από εκεί και πέρα, οι προπονήσεις της εβδομάδας ξεκίνησαν χθες για τους ποδοσφαιριστές του ΓΑΣ Ιάλυσος, με τον Βαγγέλη Χοσάδα να τους χωρίζει σε δύο γκρουπ.

Στο πρώτο γκρουπ ήταν όσοι αθλητές αγωνίστηκαν στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον Διαγόρα, εκτελώντας ασκήσεις αποθεραπείας και χαλάρωμα, ενώ στο δεύτερο γκρουπ ήταν όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές που προπονήθηκαν σε εντατικούς ρυθμούς.

Σήμερα οι ποδοσφαιριστές του ΓΑΣ Ιάλυσος θα έχουν ρεπό για να ξεκουραστούν και την Τετάρτη θα επιστρέψουν σε κανονικούς ρυθμούς προγράμματος, ξεκινώντας την προετοιμασία ενόψει Ολυμπιακού Βόλου.

Πηγή: dimokratiki.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις