«Καθαρίζουν» τέσσερις με Διαγόρα

Με προπόνηση στο «Π. Μαγουλάς» συνεχίστηκε η προετοιμασία της Νίκης ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τον Διαγόρα στη Νεάπολη. Ο Στάικος Βεργέτης καλείται να διαχειριστεί την απουσία τεσσάρων ποδοσφαιριστών που θα εκτίσουν την ποινή τους λόγω συμπλήρωσης καρτών. Ροχάνο, Μπαλάφας, Μπιτσάκος και Κρουθ θα δουν το παιχνίδι από την κερκίδα καθώς στο ματς με τη ροδίτικη ομάδα «καθαρίζουν» από κάρτες και τίθενται στη διάθεση του προπονητή τους στα επόμενα ματς, μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος, αρχής γενομένης με το τοπικό ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου.

Ο Λούκας Γκαρσία συνεχίζει να ανεβάζει στροφές και αναμένεται να χρησιμοποιηθεί την Κυριακή, είτε ως βασικός, είτε ερχόμενος από τον πάγκο και ανάλογα την εξέλιξη του αγώνα. Το βέβαιο είναι πως αν ο Αργεντινός δεν είναι 100% έτοιμος, δεν θα πάρει χρόνο συμμετοχής, ρισκάροντας μία υποτροπή στη θλάση που τον ταλαιπώρησε τις τελευταίες εβδομάδες.

Στη σημερινή προπόνηση δόθηκε έμφαση στην τεχνική των ποδοσφαιριστών, με τον κ. Βεργέτη να προπονεί τους ποδοσφαιριστές χωρισμένους σε γκρουπ ανάλογα με τη θέση που αγωνίζονται.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις