“Έφυγε” ο Χρήστος Σιγάλας

Έφυγε την Παρασκευή από τη ζωή σε ηλικία 66 ετών ο Χρήστος Σιγάλας, πρώην ταμίας του Δήμου Βόλου και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Βόλου. Έδινε πολύχρονη «μάχη» με τον καρκίνο και άφησε την τελευταία του πνοή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.
Ο θάνατος του Χρήστου Σιγάλα βύθισε στο πένθος την οικογένειά του, τους φίλους του, ενώ πενθεί και η οικογένεια του Ολυμπιακού, καθώς επί σειρά ετών υπηρέτησε τον σύλλογο, ως ποδοσφαιριστής, αλλά και ως διοικητικός παράγοντας στη συνέχεια.
Ο Χρήστος Σιγάλας γεννήθηκε το 1953 και σε ηλικία 12 ετών έπαιξε στα τσικό του Ολυμπιακού Βόλου, για να προωθηθεί στην πρώτη ομάδα, ως αμειβόμενος ποδοσφαιριστής, το 1972, παίζοντας για τρεις χρονιές στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής. Αγωνιζόταν στην άμυνα. Στη συνέχεια έπαιξε με τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής και αποχώρησε από την ομάδα το 1981, για να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια στον Τοξότη.
Φόρεσε την ερυθρόλευκη φανέλα σε 179 παιχνίδια πρωταθλήματος, ενώ σημείωσε και έξι γκολ.
Το 1985, σε ηλικία 32 ασχολήθηκε για αρκετά χρόνια με τον Ολυμπιακό, ως διοικητικός παράγοντας (ταμίας του συλλόγου και γενικός αρχηγός).
Εργάστηκε ως δημοτικός υπάλληλος στον Δήμο Βόλου, από το 1977 έως το 2012, όπου και συνταξιοδοτήθηκε, ενώ διετέλεσε ταμίας του Δήμου Βόλου από το 1995 έως το 2010.
Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στο Ιερό Ναό Αναλήψεως του Χριστού σήμερα Σάββατο στις 11 το πρωί. Η σορός θα βρίσκεται στην εκκλησία στις 10.30 π.μ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις