Με το …δεξί στο σπίτι της (pregame)

Με νικηφόρο αποτέλεσμα θέλει η Νίκη να συνδυάσει την επιστροφή της στο «Π. Μαγουλάς» με αντίπαλο τον Ρήγα Φεραίο. Στο κυανόλευκο στρατόπεδο επικρατεί οργασμός και σήμερα στις 16:00 η «Κλούβα» αναμένεται να φορέσει τα γιορτινά για να υποδεχθεί τα παιδιά του Λεωνίδα Μπίλη που κρατούν ψηλά της σημαία του Συλλόγου.

Η Νίκη Βόλου έχει αποδείξει εντός αγωνιστικού χώρου και κόντρα σε όλα τα εμπόδια πως διαθέτει το υλικό, την οργάνωση και τη δυναμική ώστε να πετύχει το στόχο της επιστροφής στα επαγγελματικά πρωταθλήματα. Οι φίλαθλοι βρίσκονται στο πλευρό της από τα πρώτα φιλικά και συνεχίζουν να δίνουν δυναμικό παρών όπου κι αν αγωνίστηκε.

Η επιστροφή στο σπίτι της είναι βέβαιο πως θα της δώσει ακόμη περισσότερη δυναμική για εκπληρώσει τον στόχο της, ο οποίος δεν είναι μόνο η νίκη σε κάθε παιχνίδι αλλά και να παρουσιάσει ένα ελκυστικό ποδόσφαιρο που θα γεμίζει το «Π. Μαγουλάς», όπως τόνισε ο Λεωνίδας Μπίλης σε πρόσφατη συνέντευξη Τύπου.

Η αποστολή της Νίκης

Εκτός του Νάκα που παραμένει στα «πιτς», νοκ άουτ για μερικές μέρες τέθηκε και ο Νέτι Μέτσε λόγω του τραυματισμού του στο πρόσωπο κατά την προτελευταία προπόνηση της ομάδας. Αντίθετα στην αποστολή επιστρέφουν οι Κοτίτσας, Ταουσιάνης και Παπουρτζής.

Βέβαια, όπως τόνισε και ο Λεωνίδας Μπίλης στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου η πιθανότητα να πάρουν λεπτά συμμετοχής οι Κοτίτσας και Ταουσιάνης είναι πολύ μικρή, καθώς ο πρώτος ολοκληρώνει το ατομικό του πρόγραμμα αύριο Κυριακή, ενώ ο δεύτερος βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας από τον πρόσφατο τραυματισμό του.

Η αποστολή: Αποστολίδης, Βέργος, Ελευθεριάδης, Ιβανίδης, Κανελλόπουλος, Κανταρτζής, Κεμάλι, Κιπτίου, Κόλα, Κολημήτρας, Κοτίτσας, Κρεββατάς, Λάμπρου, Ναουμίδης, Παπαδόπουλος, Παπουρτζής, Πασκούλεφ, Σταυράκης, Ταουσιάνης, Χολέβας.

Σταθερή αξία ο Ρήγας

Ο Ρήγας Φεραίος καταφέρνει κάθε χρόνο να δημιουργεί ομάδες που σέβονται αλλά κοιτούν στα μάτια κάθε αντίπαλο της κατηγορίας, κερδίζοντας στο τέλος της χρονιάς τις εντυπώσεις. Ο Λάκης Μπακάλης στηρίζεται σε ποδοσφαιριστές της περιοχής, οι οποίοι ματώνουν τη φανέλα για να πετύχουν το στόχο τους. Οι Ναουμίδης και Κεμάλι, που τη φετινή αγωνιστική περίοδο αποτελούν βασικά εξαρτήματα της Νικιώτικης μηχανής, πέρυσι φορούσαν τη φανέλα του Ρήγα και μάλιστα ήταν από τους βασικούς συντελεστές της πετυχημένης πορείας της ομάδας του Βελεστίνου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Παρόλ’ αυτά ο Λάκης Μπακάλης πάντα βρίσκει τρόπους να βρίσκει άξιους αντικαταστάτες.

Η αποστολή του Ρήγα

Ο Λάκης Μπακάλης για το παιχνίδι με τη Νίκη έχει συμπεριλάβει τους εξής 23 ποδοσφαιριστές με την 18αδα να ανακοινώνεται λίγο πριν την έναρξη του αγώνα: Βασίλη Τσουμπέκο, Αποστόλη Κεφαλά, Βαλάντη Τριανταφύλλου, Σπύρο Γκάγκα, Χρήστο Σπαθή, Δημήτρη Χατζηαθανασίου, Παναγιώτη Γούτσιο, Νίκο Βουραζέρη, Παναγιώτη Αποστολίδη, Κωνσταντίνο Γεωργατζή, Γιώργο Χατζή, Γιώργο Αλεξίου, Κωνσταντίνο Ζενούνι, Γιώργο Τσίπη, Βασίλη Πέτση, Ηλία Γκίκα, Γιάννη Μουσαμπελίου, Κωνσταντίνο Γουτούλη, Παρασκευά Θεοδώρου, Μανώλη Πάσχο, Δημήτρη Σέττο, Αποστόλη Σφάκα και Γιάννη Κορέτα.

Μηλιάδης ο άρχων της αναμέτρησης

Την αναμέτρηση του Ρήγα με τη Νίκη που θα ξεκινήσει στις 16.00 το μεσημέρι στο Γήπεδο Παντελής Μαγουλάς, θα διευθύνει ο Κωνσταντίνος Μηλιάδης από την ΕΠΣ Μακεδονίας. Βοηθοί του θα είναι οι Δημήτρη Λεζαής – Ερμαλής και ο Αθανάσιος Μποζατζίδης, οι οποίοι ανήκουν στην ίδια Ένωση. Παρατηρητής του αγώνα ορίστηκε ο Περικλής Τουτούκης από ΕΠΣ Τρικάλων.

Τα εισιτήρια και οι οδηγίες εισόδου

Οι δύο ομάδες δένονται με φιλικές σχέσεις και σήμερα στο «Π. Μαγουλάς» θα έχουν τη δυνατότητα οι φίλοι του Ρήγα να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση καθώς τους έχει διατεθεί η κερκίδα από την πλευρά της Μαιάνδρου.

Προπώληση εισιτηρίων θα υπάρξει από τα γραφεία της Ερασιτεχνικής Νίκης από τις 9:00 ως τις 14:00, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σύλλογος. Θυμίζουμε πως η γενική είσοδος ορίστηκε στα 10 ευρώ, εκτός των θέσεων στο κέντρο της σκεπαστής κερκίδας που κοστίζουν 20 ευρώ. Οι φίλαθλοι του Ρήγα Φεραίου θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι από την κερκίδα επί της Μαιάνδρου. Οι σχετικές ανακοινώσεις:

Για την προπώληση:

“Ανακοινώνεται ότι την Κυριακή 18/10 και από ώρες 09:00-14:00 θα προπωλούνται εισιτήρια του αγώνος ΝΙΚΗ-ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ από τα γραφεία του Συλλόγου (Μαιάνδρου 14).”

Για τα εισιτήρια και τις οδηγίες εισόδου στο γήπεδο:

“Την Κυριακή 18/10/2015 και ώρα 16:00΄ στο γήπεδο “Π. Μαγουλάς” η ομάδα μας αντιμετωπίζει τον Ρήγα Φεραίο.

Είναι το πρώτο φετινό παιχνίδι στη φυσική μας έδρα και καλούμε τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα.

Θα λειτουργήσουν τρεις είσοδοι για τους φιλάθλους.

Η είσοδος της σκεπαστής και η είσοδος από το πίσω μέρος του γηπέδου για τους φιλάθλους της ΝΙΚΗΣ.

Οι φίλαθλοι του Ρήγα Φεραίου θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι από την κερκίδα επί της Μαιάνδρου.

Η γενική είσοδος είναι (10) ευρώ.

Το εισιτήριο για όσους δεν είναι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας αλλά επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα από την κερκίδα των V.I.P. (στο κέντρο της σκεπαστής) καθορίζεται στα (20) ευρώ.

Τα εκδοτήρια θα ανοίξουν στις 14:00΄.

Παιδιά κάτω των (12) ετών θα εισέρχονται δωρεάν.

Τα παιδιά που ανήκουν στις Ακαδημίες του Συλλόγου θα εισέλθουν στο γήπεδο (με τους προπονητές τους και ντυμένα με τις φόρμες τους) από την κερκίδα της Μαιάνδρου.”

Γιώργος Αποστολακόπουλος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις