Τον πρώτο λόγο ο Διαγόρας με Ποταμιά παρά τις απουσίες (pregame)

Επιτακτική είναι η ανάγκη για νίκη στον Διαγόρα, όσον αφορά το σημερινό (3 μ.μ.) εντός έδρας παιχνίδι του με την ουραγό Ποταμιά. Η ομάδα του Στεφανοβικείου βρίσκεται στο -7 από τη γραμμή του υποβιβασμού και για να εξακολουθήσει να έχει ελπίδες για τη σωτηρία επιβάλλεται σήμερα να κερδίσει.

Η ομάδα του Στεφανοβικείου έχει αρκετές απουσίες, αφού παραμένουν τραυματίες οι Γιαουπλάρι, Σπαθής, Καλύβας, Καραμανλής, ενώ ο Λάιος θα εκτίσει την δεύτερη αγωνιστική της ποινής του. Εκτός αποστολής αναμένεται να μείνει και ο Βουραζέρης λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Ο τεχνικός Στέλιος Αρσένος θα βασιστεί στους: Πρίφτη, Κουτσιρίμπα,  Καραμπούζη, Πρασσά, Δίντση, Σπ. Καραπλιάγκο, Αλεξίου, Ζενούνη, Παπαγεωργίου, Σιγαλάκο, Καλλιακούδα, Κ. Καραπλιάγγο, Ντάφο, Μπλέντι, Αλαμάνη, Τανό, Ζιάκα, Αναστασίου.

Τον αγώνα θα διευθύνει ο Γιώργος Παπαδόπουλος από την ΕΠΣ Μακεδονίας. Βοηθοί του θα είναι οι Τριαντάφυλλος Παπαδόπουλος και Διαμαντής Αλμπάντης, επίσης από την ΕΠΣ Μακεδονίας, ενώ χρέη παρατηρητή διαιτησίας ανατέθηκαν στον Θανάση Παπακώστας της ΕΠΣ Φθιώτιδας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις