Λ. Μπακάλης: Από μας εξαρτάται η 2η θέση

Ο Θησέας βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Προέρχεται από νικηφόρο σερί πέντε αγωνιστικών στο οποίο θέλει να δώσει συνέχεια σήμερα στο γήπεδο της Αγριάς με αντίπαλο τον Ηρακλή Λάρισας. Μπορεί να τα καταφέρει, αν παρουσιάσει το ίδιο καλό αγωνιστικό πρόσωπο, όπως τόνισε με δηλώσεις του στην εφημερίδα “Θεσσαλία” ο προπονητής του Λάκης Μπακάλης:
«Ο Ηρακλής Λάρισας είναι μια καλή ομάδα, όπως δείχνει και η βαθμολογική του θέση και περιμένω ότι θα αποτελέσει δύσκολο αντίπαλο για μας. Με δεδομένο ότι είναι νεοφώτιστος στην κατηγορία, ίσως να μπορούμε να πούμε πως αποτελεί και την ευχάριστη έκπληξη.
Όπως συμβαίνει και όλα τα ματς της Γ’ Εθνικής, για να μπορέσουμε να φτάσουμε στο νικηφόρο αποτέλεσμα θα πρέπει να παίξουμε δυνατά και να βγάλουμε πάθος στον αγωνιστικό χώρο. Επιβάλλεται να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 90 λεπτά, όπως κάνουμε στα τελευταία μας παιχνίδια, κάτι που μας έφερε στο να έχουμε αυτό το καλό σερί νικών».
Σύμφωνα με το Βελεστινιώτη τεχνικό, ο Θησέας θέλει να τερματίσει στην τιμητική 2η θέση στην οποία ήδη βρίσκεται: «Θα είναι πολύ καλό να κρατήσουμε τη 2η θέση στον βαθμολογικό πίνακα. Αυτή τη στιγμή έχουμε το πλεονέκτημα έναντι των ομάδων που ακολουθούν και θεωρώ ότι από εμάς θα εξαρτηθεί το αν θα μείνουμε τόσο ψηλά».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις