Όρκος τιμής από τους παίκτες του Ολυμπιακού Β. για νίκη στο ντέρμπι

Αποφασισμένοι να κερδίσουν το ντέρμπι με τη Νίκη είναι όλοι στον Ολυμπιακό Βόλου. Μετά την κάκιστη εμφάνιση και την βαριά ήττα στη Ρόδο από τον Ιάλυσο, οι παίκτες του Ολυμπιακού έδωσαν «όρκο τιμής» να καταθέσουν και την ψυχή τους στο Σαββατιάτικο παιχνίδι, να επιστρέψουν στις επιτυχίες και να δώσουν χαρά στους φιλάθλους της ομάδας, τους οποίους πίκραναν στο ματς της Ρόδου.
Παράλληλα, θέλουν να πάρουν τη ρεβάνς της ήττας από το παιχνίδι του πρώτου γύρου, τότε που η Νίκη είχε επικρατήσει με 2-0. Υπάρχει και μεγάλο βαθμολογικό κίνητρο για τον Ολυμπιακό (όπως και για τη Νίκη βέβαια), καθώς οι «ερυθρόλευκοι», όπως έχει τονίσει κατ’ επανάληψη το τελευταίο διάστημα, τόσο η διοίκηση, όσο και η τεχνική ηγεσία, θα επιδιώξουν να τερματίσουν όσο τον δυνατόν ψηλότερα στη βαθμολογία.
Ο Λεωνίδας Βόκολος μίλησε στους ποδοσφαιριστές στα αποδυτήρια, στάθηκε στην αρνητική εμφάνιση και στο βαρύ αποτέλεσμα του αγώνα με τον Ιάλυσο, ωστόσο, όπως πολλές φορές έχει πει, κάθε νίκη και κάθε ήττα διαρκούν 24 ώρες. Η ομάδα οφείλει να αφήσει πίσω της το παιχνίδι με τον Ιάλυσο και να κοιτάξει το ντέρμπι με τη Νίκη. Ο Ολυμπιακός στη Νέαπολη, ως γηπεδούχος, δεν έχει ήττα, ωστόσο, από την άλλη δεν έχει καταφέρει να κερδίσει τις δύο πρώτες ομάδες, αυτή τη στιγμή, του βαθμολογικού πίνακα, καθώς παραχώρησε ισοπαλίες σε Τρίκαλα (2-2) και Ιωνικό (1-1). Οι ποδοσφαιριστές μίλησαν μεταξύ τους στα αποδυτήρια, έχουν καταλάβει όλοι τη σημασία που έχει για την ομάδα το ντέρμπι του Σαββάτου και οι περισσότεροι έζησαν την ατμόσφαιρα στο ματς του πρώτου γύρου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις