Μόνο ο Μάντζης δεν παίζει με ΑΕΛ

Το τελευταίο παιχνίδι έδρας για την κανονική περίοδο της Σούπερ Λιγκ δίνει την Κυριακή ο Βόλος με αντίπαλο την ΑΕΛ. Αυτό είναι το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι που θα δώσουν οι «κυανέρυθροι» στο Πανθεσσαλικό και θα επιδιώξουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες, ενώ θα κλείσουν την κανονική περίοδο κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.
Τελευταία νίκη για τους «κυανέρυθρους» ήταν στο παιχνίδι με τη Λαμία στο Βόλο, πριν τρεις αγωνιστικές, καθώς ακολούθησαν η ισοπαλία με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και η εντός έδρας ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης. Μια ήττα που ουσιαστικά έθεσε τους «κυανέρυθρους» εκτός διεκδίκησης της 6ης θέσης που οδηγεί στα πλέι οφ.
Ο Βόλος θέλει να πάρει και τη ρεβάνς της ήττα στον πρώτο γύρο, όταν και είχε χάσει με 2-1. Μάλιστα, σ’ εκείνο το ματς οι «κυανέρυθροι» είχαν προηγηθεί στο σκορ με τον Χοακίν Τόρες (από τότε έχει να σκοράρει ο Αργεντινός επιθετικός), για να δεχθεί στη συνέχεια δύο γκολ από τον Φατιόν με πέναλτι και τον Ντάουτα, ο οποίος πλέον αγωνίζεται στον Παναιτωλικό.
Ο Αλμπέρτο Γκαγιέγκο προσπαθεί να διορθώσει ορισμένα πράγματα στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας, με τον Ισπανό τεχνικό να μπορεί να υπολογίζει στο παιχνίδι της Κυριακής και στις υπηρεσίες του Ράφαελ Ζοάο, ενός βασικού ποδοσφαιριστή, ο οποίος λόγω τιμωρίας απουσίασε από τις αναμετρήσεις με Παναιτωλικό και Αστέρα. Αντίθετα, θα απουσιάσει και πάλι ο Βασίλης Μάντζης, ο οποίος εκτίει τη δεύτερη από τις τρεις αγωνιστικές της ποινής του.
Ο Ισπανός τεχνικός του Βόλου έχει πολλές εναλλακτικές λύσεις στα χέρια του και αρκετές θέσεις «παίζονται» στην ενδεκάδα, για τις οποίες ο Γκαγιέγκο θα αποφασίσει μετά και την ολοκλήρωση της προετοιμασίας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις