Αποφασίζει για την ενδεκάδα ο Γκαγιέγκο

Την έκτη εντός έδρα νίκη και όγδοη στο φετινό πρωτάθλημα θα επιδιώξει να αποσπάσει ο Βόλος στο παιχνίδι της προσεχούς Κυριακής με την ΑΕΛ στο Πανθεσσαλικό στάδιο.
Η παραμονή είναι εξασφαλισμένη για τον Βόλο, ο οποίος στην πρώτη του συμμετοχή στη Σούπερ Λιγκ είχε καλή παρουσία και αν σε κάποια παιχνίδια η ομάδα στεκόταν πιο τυχερή, θα μπορούσε να διεκδικήσει με αξιώσεις την παρουσία της στα πλέι οφ της μεγάλης επαγγελματικής κατηγορίας.
Οι «κυανέρυθροι» θα μπορούσαν εντός έδρας να είχαν αποσπάσει περισσότερους βαθμούς, καθώς σε παιχνίδια με ομάδες που είχαν τον ίδιο στόχο, την συμμετοχή στα πλέι οφ, χάθηκαν βαθμοί (με Ατρόμητο, Ξάνθη, Αστέρα Τρίπολης).
Από εδώ και πέρα οι «κυανέρυθροι» χωρίς άγχος θα επιδιώξουν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο, να τερματίσουν όσο το δυνατόν ψηλότερα στο βαθμολογικό πίνακα, σε μια χρονιά όπου αρκετοί παίκτες αγωνίστηκαν για πρώτη φορά στη Σούπερ Λιγκ και αποκόμισαν σημαντικές εμπειρίες για τα επόμενα χρόνια.
Όσον αφορά το παιχνίδι της Κυριακής με την ΑΕΛ, παρουσιάζει ενδιαφέρον, καθώς αναμετρώνται δύο θεσσαλικές ομάδες, οι οποίες έχουν τους ίδιους βαθμούς (26).
Στον Βόλο θέλουν να πάρουν και τη ρεβάνς της ήττας του πρώτου γύρου και να αφήσουν πίσω την ΑΕΛ στη βαθμολογία.
Ο Αλμπέρτο Γκαγιέγκο έχει πολλές επιλογές, όσον αφορά τον καταρτισμό της ενδεκάδας, καθώς μόνο ο Βασίλης Μάντζης θα είναι εκτός. Ο έμπειρος επιθετικός εκτίει τη δεύτερη από τις τρεις αγωνιστικές της ποινής του (αποβλήθηκε στο ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο).
Ο Ισπανός τεχνικός μετά και τη σημερινή προπόνηση θα πάρει τις αποφάσεις του, σχετικά με τους παίκτες που θα αγωνιστούν στο βασικό σχήμα, με την ενδεκάδα, πάντως, να έχει ορισμένες αλλαγές, σε σχέση με το παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις