Στον Πανιώνιο ο Λεωνίδας Βόκολος;

Ο Λεωνίδας Βόκολος είναι ένας προπονητής με γνώσεις και φιλοδοξίες. Έχοντας δουλέψει δίπλα στον Φερνάντο Σάντος, στον πάγκο της Εθνικής ομάδας, έχει αποκομίσει σημαντικές εμπειρίες και ήρθε η ώρα να κάνει ένα ακόμη, μεγαλύτερο βήμα, στην καριέρα του. Ο 50χρονος τεχνικός, ο οποίος ανέλαβε τους «ερυθρόλευκους» μετά την ισοπαλία με τα Τρίκαλα στη Νεάπολη (κοουτσάρισε την ομάδα σε πέντε ματς), αποχωρεί από τον Ολυμπιακό, καθώς σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του goalpost.gr, έχει δεχθεί πρόταση να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Πανιωνίου.
Θα πρέπει να τονίσουμε, πως υπήρχε συμφωνία μεταξύ της διοίκησης της ΠΑΕ με τον προπονητή, πως σε περίπτωση που προέκυπτε κάποια πρόταση συνεργασίας στον Λεωνίδα Βόκολο από ομάδα της Σούπερ Λιγκ, ο Ολυμπιακός δεν θα στεκόταν εμπόδιο στην καριέρα του. Αυτή η πρόταση ήρθε από τον Πανιώνιο, μια ομάδα με την οποία ο Βόκολος είναι συναισθηματικά «δεμένος». Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, πως το συζήτησε με τη διοίκηση της ΠΑΕ και αποφασίστηκε να λυθεί κοινή συναινέσει η συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές.
Ο Ολυμπιακός Βόλου δεν είχε επενδύσει τυχαία στις προπονητικές ικανότητες του Λεωνίδα Βόκολου, ενός φιλόδοξου και με γνώσεις προπονητή, για τον οποίο ενδιαφέρθηκε μια ομάδα της Σούπερ Λιγκ.
Ο 50χρονος τεχνικός θα έρθει αύριο στο Βόλο, θα χαιρετήσει τους παίκτες του Ολυμπιακού και θα αποχωρήσει ως φίλος από την ομάδα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις