Με την ευχή του Βοσνιάδη ο Βελιτζέλος στον πάγκο της Νίκης

Ο Κώστας Βελιτζέλος θα είναι ο νέος προπονητής της Νίκης. Ο πιο στενός συνεργάτης του Αλέκου Βοσνιάδη επιστρέφει στην ομάδα που, όπως δηλώνει ο ίδιος, έζησε έξι καταπληκτικούς μήνες, με μόνο στόχο να πραγματοποιήσει αυτό που ο ίδιος ξέρει πολύ καλά και δεν είναι άλλο από την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο πρωτάθλημα.

Ο Κώστας Βελιτζέλος είναι κάτοχος UEFA PRO και γεμάτος φιλοδοξίες και όνειρα, θέλει να ξεκινήσει την προσωπική του προπονητική καριέρα. Η κρούση των ανθρώπων της Νίκης ήρθε την κατάλληλη χρονικά στιγμή, καθώς παρά το γεγονός πως ο Βοσνιάδης τον ήθελε δίπλα του, οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις δεν τον αφήνουν να είναι μακριά από τη Θεσσαλονίκη. Η μικρή απόσταση που χωρίζει το Βόλο με τη συμπρωτεύουσα του επιτρέπει να δουλέψει στη Νίκη, χωρίς να τον προβληματίζει μία έκτακτη μετακίνηση στη Θεσσαλονίκη, όποτε αυτό χρειαστεί. Οι δύο πλευρές έχουν δώσει τα χέρια και το μόνο που απομένει είναι η ανακοίνωση. Μάλιστα, ο 43χρονος τεχνικός θα προπονήσει την ομάδα σήμερα το απόγευμα.

Ο Αλέκος Βοσνιάδης, μιλώντας στο goalpost.gr γι’ αυτή την συνεργασία τόνισε πως αν και ήθελε τον Κώστα Βελιτζέλο δίπλα του, η πρόταση της Νίκης του ανοίγει το δρόμο για μία σόλο προπονητική καριέρα και συμπλήρωσε, πως είναι βέβαιος πως θα πετύχει στο έργο του όπως κάνουν μαζί εδώ και πολλά χρόνια: «Πριν προκύψει το ενδιαφέρον από τη Νίκη, έκανα πρόταση στον Κώστα Βελιτζέλο να έρθει και πάλι δίπλα μου στον πάγκο του Απόλλωνα. Οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις στη Θεσσαλονίκη έκαναν αυτή τη συνεργασία πολύ δύσκολη. Η πρόταση της Νίκης ήρθε την κατάλληλη στιγμή για τον ίδιο καθώς θα κοουτσάρει μία ομάδα που θα κάνει πρωταθλητισμό, μία ομάδα που περάσαμε αξέχαστες στιγμές η οποία λειτουργεί ως οικογένεια. Του εύχομαι τα καλύτερα γιατί το αξίζει».

Γιώργος Αποστολακόπουλος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις