Σπουδαία νίκη για Αλμυρό στη Λάρισα επί του Ηρακλή

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη πέτυχε ο Γ.Σ. Αλμυρού με 2-0 επί του Ηρακλή Λάρισας και παρέμεινε αήττητος για όγδοο παιχνίδι. Η νίκη του Αλμυρού χαρακτηρίζεται σημαντική, καθώς επιτεύχθηκε επί ενός δυνατού αντιπάλου,
Στο ντεμπούτο του με την φανέλα του Γυμναστικού ο Αλέξανδρος Χαλάτσης άνοιξε το σκορ μόλις στο 5’. Ο Γαρυφαλλόπουλος επιχείρησε το σουτ, ο Παπαγιάννης απέκρουσε και ο Χαλάτσης που καραδοκούσε με σουτ έγραψε το 0-1.
Ο Αλμυρός στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου κατάφερε να πετύχει και δεύτερο τέρμα και να βάλει δύσκολα στους γηπεδούχους. Ήταν το 47’ όταν ο Δερμιτζάκης εκτέλεσε φάουλ για να στείλει τη μπάλα στο «παραθυράκι» του Παπαγιάννη, γράφοντας το 0-2.
Έχοντας την ψυχολογία με το μέρος τους οι παίκτες του Αλμυρού στη συνέχεια έπαιξαν με ψυχή και πάθος, κέρδισαν τις περισσότερες μονομαχίες, ενώ ο Λέτσο όποτε χρειάστηκε ήταν εξαιρετικός κάτω από τα δοκάρια.
Με τη νίκη του αυτή ο Γ.Σ. Αλμυρού ανέβηκε στην 5η θέση και θα επιδιώξει στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές να τερματίσει όσο ψηλότερα γίνεται στο βαθμολογικό πίνακα.
Διαιτητής: Τσιγαρίδας (Φθιώτιδας)
Βοηθοί: Λιτοσελίτης (Φθιώτιδας), Μπύρος (Ευρυτανίας)
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡ.: Παπαγιάννης, Λαρίνογλου, Γιαννακόπουλος, Ψωμολιάς, Τάρτας (63′ Κρίτσας), Νεμπεγλέρας (88’ Φώτος), Νάστας (63’ Χρηστίδης), Γκιουρσάνης, Ζαφειρίου, Κακαβίτσης, Σκαφιδάς (46’ Μανιώτης).
ΓΣΑ: Λέτσο, Στογιαννίδης, Αγγελής, Παπακώστας, Κυριάκος,. Ζαφειρίδης, Καναβός, Χαλάτσης (46’ Βαγενάς), Γαρυφαλλόπουλος (80’ Αγιασιώτης), Δερμιτζάκης (88’ Δήμος), Ηλιόπουλος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις