Πολλαετίδης: Όση τύχη δεν είχαμε στα προηγούμενα δύο, την είχαμε με τη Νίκη

Οι δηλώσεις του προπονητή της Τρίγλιας, Γιάννη Πολλαετίδη αλλά και του αμυντικού, Παύλου Ζώτου μετά την ισοπαλία με 2-2 για την 22η αγωνιστική της Football League

Ο τεχνικός της Τρίγλιας τόνισε: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου, που δεν τα παράτησαν σε καμία στιγμή του παιχνιδιού, ακόμη και όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ 2-0.

Όση τύχη δεν είχαμε στα δύο προηγούμενα παιχνίδια και με την Καλαμάτα και στην έδρα μας με τον Ιάλυσο, πιστεύω ότι την είχαμε σήμερα, γιατί αν στη φάση με το δοκάρι έμπαινε το γκολ και γινόταν το 3-0 δεν θα μιλούσαμε καθόλου για παιχνίδι.

Έγινε η φάση του πέναλτι και μειώσαμε, και όταν είναι στο γκολ η διαφορά μεταφέρεις το άγχος  στην ομάδα της έδρας. Προσπαθήσαμε πάλι και ισοφαρίσαμε. Και πάλι συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για το πάθος που δείξανε και που δεν τα παρατήσαμε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού».

 

Από πλευράς παικτών ποδοσφαιριστών ο Παύλος Ζώτος ανέφερε:

«Αυτό που πρέπει να κρατήσει η ομάδα από το παιχνίδι είναι ότι δεν τα παρατήσαμε ούτε στο τελευταίο δευτερόλεπτο, με ένα σκορ που φάνταζε τελειωμένο το παιχνίδι. Όμως καταφέραμε στα τελευταία δευτερόλεπτα και ισοφαρίσαμε. Εάν θέλουμε να πιστεύουμε ότι έχουμε ελπίδες, πρέπει να κρατήσουμε και αυτή την ψυχολογία, αν θέλουμε να τα καταφέρουμε και να πετύχουμε τον στόχο μας».

liganews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις