Κάλεσμα του Ίωνα για τον τελικό των παίδων

Κάλεσμα στους Βολιώτες φιλάθλους να σταθούν δίπλα στην παιδική ομάδα του συλλόγου που αύριο Σάββατο στις 8μ.μ. στο κλειστό Πορταριάς παίζει στον τελικό του πρωταθλήματος Μαγνησίας της ΕΣΚΑΘ με αντίπαλο τον Γ.Σ. Σκιάθου, εξέδωσε ο Ίωνας Βόλου. Σ’ αυτή αναφέρει χαρακτηριστικά:

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η Παιδική μας ομάδα έχει αύριο ραντεβού με την Ιστορία. Για πρώτη φορά στην Ιστορία του συλλόγου μας η Παιδική μας ομάδα βρίσκεται στον Τελικό του Παιδικού Πρωταθλήματος Μαγνησίας της ΕΣΚΑΘ και αύριο Σάββατο και ώρα 20:00 στο κλειστό της Πορταριάς με αντίπαλο την ομάδα της Σκιάθου θα διεκδικήσει τον τίτλο.

Καλούμε όλους τους φίλους της ομάδας μας αλλά και όλους τους φίλους του μπάσκετ της Μαγνησίας από οποία ομάδα και να είναι να έρθουν και παρακολουθήσουν ένα όμορφο παιχνίδι και το μέλλον του Μαγνησιώτικου και όχι μόνο μπάσκετ.

Επίσης καλούμε τον νεοσύστατο σύνδεσμο Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Μαγνησίας να παρακολουθήσει το παιχνίδι και να δουν και αυτοί από κοντά τα νέα παιδιά.

Η ομάδα μας θα έχει και δωρεάν λεωφορείο θα τους φίλους που θέλουν να έρθουν. Η αναχώρηση θα γίνει στις 19.00 από το κλειστό “ΒΑΚΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ”. Οι θέσεις είναι περιορισμένες. Για κρατήσεις στείλτε μήνυμα στον πρόεδρο της ομάδας μας κύριο Στέφανο Φαρμάκη.

Πάμε όλοι μαζί να γεμίσουμε το κλειστό της Πορταριάς και να βοηθήσουμε την Παιδική μας ομάδα να γράψει μια ακόμα χρυσή σελίδα στην ιστορία του Συλλόγου μας.»