Κακή εμφάνιση για Ολυμπιακό, ήττα με αποδοκιμασίες

Ο κακός Ολυμπιακός Βόλου γνώρισε την ήττα στην έδρας του, καθώς έχασε με 0-1 από τον Διαγόρα Ρόδου. Οι «ερυθρόλευκοι» παρουσίασαν κακό αγωνιστικό πρόσωπο και ηττήθηκαν δίκαια από τον Διαγόρα Ρόδου, ο οποίος ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος, όπου και κατάφερε να πετύχει το νικητήριο γκολ, με τον Μπουρλάκη στο 45’. Αξίζει να αναφερθεί πως η αναμέτρηση, Ολυμπιακός Βόλου-Διαγόρας Ρόδου, διεξήχθη στο δημοτικό γήπεδο της Νεάπολης Βόλου για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League.

Ρεπορτάζ:
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΤΟΛΑΣ

Ο τεχνικός των γηπεδούχων, Ηλίας Σολάκης, παρέταξε την ομάδα του, με διάταξη 4-2-3-1. Τερματοφύλακας ήταν ο Γιδόπουλος. Το δεξί άκρο της άμυνας κάλυψε, ο Γραικός και το αριστερό, ο Βασιλούδης, ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο συνέθεσαν, ο Βοσνακίδης, με τον Φαζό. Αμυντικοί μέσοι ήταν οι Τσιάρας και Ράντι, οι οποίοι είχαν μπροστά τους τρεις επιθετικούς μέσους, τον Κέρη (δεξιά), τον Σκοπελίτη (κέντρο) και τον Κουτσιανικούλη (αριστερά). Επίσης, για τη θέση του σέντερ φορ επιλέχθηκε, ο Τσίτας.

Έμεινε πίσω στο σκορ, ο κακός Ολυμπιακός Βόλου, στο πρώτο ημίχρονο
Μόλις στο 2’ ο Μπουρλάκης επιχείρησε το σουτ από μακριά, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. Δώδεκα λεπτά αργότερα, ο Μπαρμπαρούσης έπιασε την κοντινή κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.  Στο 17’ το μακρινό σουτ, που επιχείρησε, ο Πατσαρούχας, μπλόκαρε ο Γιδόπουλος. Με τη συμπλήρωση είκοσι λεπτών αγώνα, ο Γούλας έβγαλε τη σέντρα από τη δεξιά πλευρά και ο Πατσαρούχας έπιασε το σουτ από κοντά, αλλά ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Βόλου μπλόκαρε σωτήρια.
Στο 35’ ο Κασνέτσης δοκίμασε το μακρινό σουτ, με τον Γιδόπουλο να αποκρούει, διώχνοντας τη μπάλα κόρνερ. Μετά από έξι λεπτά, το σουτ του Πατσαρούχα δεν είχε την εξέλιξη που θα ήθελε ο ίδιος, καθώς η μπάλα κατέληξε άουτ. Στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου στο 45’, ο Μπουρλάκης επιχείρησε το σουτ από μακρινή απόσταση, γράφοντας το 0-1. Έτσι, οι φιλοξενούμενοι πήγαν προς τα αποδυτήρια, έχοντας προβάδισμα ενός τέρματος.



Δεν άλλαξε κάτι στο δεύτερο μέρος

Στο δεύτερο ημίχρονο, έπεσε και άλλο ο ρυθμός του αγώνα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθούν ελάχιστες καλές ευκαιρίες. Από εκεί και πέρα, δεν σημειώθηκε κάποιο τέρμα, με τους φιλοξενούμενους να διατηρούν το προβάδισμα του πρώτου ημιχρόνου και να παίρνουν τη νίκη. Δύο λεπτά μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, ο Τσίτας έπιασε την κεφαλιά από κοντά, με τη μπάλα να καταλήγει εκτός εστίας. Στην τελευταία φάση του αγώνα, ο Κασνέτσης δοκίμασε να σκοράρει, με τον ίδιο τρόπο, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ, χωρίς να ανησυχήσει τον τερματοφύλακα, Τσέλιο.

Σκόρερ: 45’ Μπουρλάκης.
Κίτρινες:Τσίτας – Καρπαθάκης.
Διαιτητής: Κολυτάς (Κέρκυρας).
Α’ βοηθός: Σκορδίλης (Κέρκυρας).
Β’ βοηθός: Φράγιος (Μακεδονίας).
4ος διαιτητής: Μπουτσίκος (Μακεδονίας).
Παρατηρητής: Δροσινός (Χαλκιδικής).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ
: Γιδόπουλος, Γραικός (57’ Μητρόπουλος), Βασιλούδης, Βοσνακίδης, Φαζός, Τσιάρας, Σκοπελίτης, Κουτσιανικούλης, Τσίτας, Κέρη, Ράντι (62’ Κόλα).
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ: Τσέλιος, Ευαγγελιδάκης, Παπαδόπουλος, Προβατίδης, Κασνέτση, Καρπαθάκης, Πινιώτης, Μπουρλάκης (80’ Σερτζίνιο), Μπαρμπαρούσης, Πατσαρούχας, Γούλας (65’ Μανωλάκης).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις