Περιμένει να δει από ποια θέση θα αρχίσει τα πλέι άουτ ο Βόλος

Από την 11η ή 12η θέση θα αρχίσει την προσπάθειά του στα πλέι άουτ της Σούπερ Λιγκ ο Βόλος; Απάντηση στο ερώτημα θα δοθεί πιθανότατα την ερχόμενη εβδομάδα, όταν και θα ανακοινωθεί η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, σχετικά με την υπόθεση πολυιδιοκτησίας ΠΑΟΚ και Ξάνθης, η οποία συζητήθηκε, με την ακροαματική διαδικασία να κρατά 6.5 ώρες.
Αν ισχύσει για την Ξάνθη η ποινή αφαίρεσης των 12 βαθμών, τότε η ακριτική ομάδα θα πέσει στην 12η θέση με 18 βαθμούς και ουσιαστικά θα παλέψει με τους Παναιτωλικό και Πανιώνιο για το ποια ομάδα θα υποβιβαστεί και ποια θα παίξει στους αγώνες μπαράζ, με την ομάδα από την Σούπερ Λιγκ 2 που θα καταλάβει τη 2η θέση στην κατάταξη και όποιος υπερισχύσει θα αγωνιστεί στη Σούπερ Λιγκ της ερχόμενης περιόδου.
Αν τιμωρηθεί η Ξάνθη, ο Βόλος θα έχει αφήσει μία ακόμη ομάδα πιο κάτω στη βαθμολογία και θα αρχίσει τα πλέι άουτ, με στόχο να τερματίσει, όσο ψηλότερα γίνεται, καλύπτοντας τη διαφορά που τον χωρίζει από τις ομάδες που τερμάτισαν ψηλότερα στη βαθμολογία.
Κλήρωση για τα πλέι άουτ δεν έχει γίνει, τη στιγμή που δεν έχει επικυρωθεί η βαθμολογία για τις θέσεις 7-14, λόγω της εκκρεμοδικίας που υπάρχει στην υπόθεση «Ξάνθη-ΠΑΟΚ». Βέβαια, ακόμη και να είχαν οριστεί τα πλέι άουτ, η αθλητική δραστηριότητα στην Ελλάδα έχει σταματήσει μέχρι νεωτέρας (αναβλήθηκαν ως γνωστόν τα πλέι άουτ της Σούπερ Λιγκ), λόγω του κορωνοϊού και των μέτρων που έχουν παρθεί για τον περιορισμό της εξάπλωσής του.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις