Χαρακίρι η Νίκη στην Άρτα

Ιδανικός αυτόχειρας αποδείχθηκε η Νίκη στην Άρτα καθώς έναν αγώνα που είχε τη δυνατότητα να «καθαρίσει» στο πρώτο 50λεπτο, κατάφερε να τον χάσει. Η ομάδα του Κώστα Βελιτζέλου παρουσίασε δύο πρόσωπα στον αγώνα. Στο πρώτο ημίχρονο έδειξε πως εύκολα θα φύγει με το διπλό από το Δημοτικό Γήπεδο των Αγίων Αναργύρων, καθώς πέρα από την πειστική εμφάνιση, προηγήθηκε στο 42′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κρεββατά.

Στην επανάληψη μετά το 50′ η Νίκη κατέβασε διακόπτη, κλείστηκε στην περιοχή της με αποτέλεσμα ο Καραϊσκάκης να ισοφαρίσει με τον Μπουσινάκη στο 51′ και να κάνει την ολική ανατροπή με γκολ του Δημητρίου στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Το ματς

Ανοιχτό παιχνίδι έγινε στο πρώτο ημίχρονο με την μπάλα να αλλάζει συνεχώς περιοχές και τις δύο ομάδες να προσπαθούν να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις να πετύχουν το γκολ. Η Νίκη όχι μόνο δεν κλείστηκε αλλά ήταν αυτή που είχε και την πρώτη καλή ευκαιρία του αγώνα με τον Μέτσε να μην σημαδεύει σωστά από πλεονεκτική θέση στην περιοχή των γηπεδούχων, μόλις στο 6ο λεπτό του αγώνα.

Στο 18′ ήταν και πάλι οι παίκτες του Κώστα Βελιτζέλου που απείλησαν να ανοίξουν το σκορ, με τον Χολέβα να παίρνει την κεφαλιά στο κόρνερ του Κόλα, αλλά η μπάλα να φεύγει ψηλά άουτ. Η αντίδραση των γηπεδούχων ήρθε στο 26ο λεπτό όταν ο Καπετάνος επιχείρησε σουτ λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή της Νίκης με την μπάλα να περνά άουτ.

Πέναλτι και γκολ για τη Νίκη

Τέσσερα λεπτά πριν τη λήξη του 1ου μέρους η Νίκη κέρδισε πέναλτι όταν ο Δημητρίου γκρέμισε τον Ναουμίδη με τον κ. Ζούγρα να δείχνει αμέσως την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κώστας Κρεββατάς, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Καραγκούνη.

Αντί 0-2, 2-1

Στην επανάληψη η Νίκη είχε μοναδική ευκαιρία να καθαρίσει το ματς στο 49′ όταν ο Κρεββατάς δεν σημάδεψε σωστά στέλνοντας την μπάλα στο αριστερό δοκάρι της εστίας του Καραγκούνη.
Από το 50′ μέχρι και τη λήξη του αγώνα η Νίκη κατέβασε διακόπτη με αποτέλεσμα όχι μόνο να ισοφαριστεί με γκολ του Μπουσινάκη στο 51′ με γυριστή κεφαλιά αλλά να χάσει και τον έναν βαθμό χάρη σε τέρμα του Δημητρίου στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Η εξέλιξη του αγώνα:

 Κίτρινες: Τζημογιάννης (16′) – Ιβανίδης (2′), Σταυράκης (14′), Κρεββατάς (45′), Ναουμίδης (45′), Κόλα (55′), Κοτίτσας (83′), Παπαδόπουλος (92′).

Διαιτητές: Ζούγρας Διονύσιος, Παπαδόπουλος Χρήστος, Ιωαννίδης Βασίλειος

Σκόρερς: 51′ Μπουσινάκης, 90+3′ Δημητρίου – 41′ Κρεββατάς,

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Α.Ε. Καραϊσκάκης (Σ. Παπαβασιλείου): Καραγκούνης, Τζημογιάννης, Λάμπρου, Δημητρίου, Καπετάνος (64′ Βασίλιεβιτς), Κόλλινς, Γυφτοκώστας (72′ Καβαλάρης), Μπουσινάκης (76′ Μάλλιος), Παπανίκου, Χούσιος, Ευαγγέλου
Νίκη Βόλου (Κ. Βελιτζέλος): Σταυράκης, Κεμάλι, Χολέβας, Ναουμίδης, Παπαδόπουλος, Μέτσε (69′ Βέργος), Ιβανίδης, Κόλα (80′ Κοτίτσας), Ταουσιάνης (76′ Αλεξανδρής), Κανελλόπουλος, Κρεββατάς

Γιώργος Αποστολακόπουλος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις